Sandheden om Claudia Rexs 'Vild med dans'-exit: Derfor er det slut

Den professionelle danser afslører, hvorfor hun har valgt at trække sig fra alt, der har med dansesko og -trin at gøre.

Sammen med sin familie har Claudia Rex taget en beslutning om at stoppe med at danse. Der skal nemlig bruges tid med familien, og så trænger kroppen til en pausen. I hvor høj grad, kroppen trænger til en tid væk fra danseskoene, kommer frem nu.

- Jeg har simpelthen så ondt i mit højre knæ. Hvis jeg sidder stille et stykke tid, gør det simpelthen så ondt, når jeg igen skal i gang, siger den professionelle danser til Ude & Hjemme.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex taget i dansesnyd

Laudrup-skaden

Det er ikke kun 'Vild med dans'-skoene, som Claudia dropper, for hun stopper nemlig også med at undervise i dans. Kroppen er slidt.

Sidste år i 'Vild med dans' vrikkede Claudia rundt på sin ankel, da hende og partneren Mads Laudrup skulle danse slowfox. Episoden sendte Claudia på skadestuen, hvor hun fik at vide, at hun skulle holde pause i fire uger. Men allerede ugen efter var hun igen at finde på dansegulvet med et støttebind på venstre ankel. Støttebindet har hun også haft på i den netop afsluttede sæson af programmet.

- Jeg er ikke typen, der går til lægen. Men nu skal det være. Min familie insisterer på, at jeg bliver undersøgt ordentligt i knæ og ankel, siger Claudia.

LÆS OGSÅ: Claudia Rex er 'Årets ku' godt'

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.