Sami om ’Kollektivet’: Så meget måtte vi forlade lejligheden

Nu løfter 'Paradise'-hunken sløret for, hvor meget de medvirkende måtte lave uden at blive fulgt af et kamera.

På 'Paradise Hotel' i Mexico er der meget strikse regler for de medvirkende. De må blandt andet ikke have telefoner eller bevæge sig udenfor hotellet, da alt, de laver, skal filmes til programmet.

Anderledes forholder det sig med 'Kollektivet', hvor de medvirkende også gerne må fortsætte deres almindelige liv, selvom de medvirker i programmet - dog indenfor bestemte rammer.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie viser kæresten frem

- Man måtte gerne tage ud af huset eller lave andre ting, hvis man havde lavet vigtige aftaler. Man skulle bare have aftalt det med produktionen. Jeg så derfor også min datter, mens jeg var med i ’Paradise Kollektivet’. Lige så meget, som jeg ellers plejer. Man måtte også gerne arbejde, så jeg arbejdede hver mandag og tirsdag i Rema1000, fortæller Sami til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Umut og Jenna i heftigt skænderi: Jeg føler mig stødt og krænket!

- Jeg studerer også til pædagog, men det havde jeg ferie fra, mens vi optog. De andre havde taget ferie fra deres arbejde, men Anne tog for eksempel stadigvæk meget ud af huset for at være sammen med Jonass. Men det var produktionen så heller ikke så glade for, fordi det ikke var en klar aftale. Så man kunne sagtens passe sin hverdag, men man kunne naturligvis ikke tage ud hele tiden, for man skulle jo også lave programmet. Men hvis man skulke noget vigtigt, var det fint, fortsætter han.

Se 'Kollektivet' på Viafree.

LÆS OGSÅ: Silas Holst og Nicolai afslører: Vi flytter sammen