Sami og Lea sætter for tiden parforholdet på prøve i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)
Sami og Lea sætter for tiden parforholdet på prøve i 'Singletown'. (Foto: Anthon Unger)

Sami og Lea afslører: Det skændes vi mest om

Der er bestemte situationer, der stort set altid starter et skænderi hos 'Paradise Hotel'-parret.

Tidligere på måneden kom det frem, at Sami Hansen og Lea Othmar ikke er helt enige om, hvor ofte man skal rydde op, og hvor mange ting der må ligge og flyde i hjemmet. I hvert fald gav Sami i et afsnit af 'Singletown' udtryk for, at Lea var lidt af en rodehoved.

LÆS OGSÅ: Havde du set den komme? Så meget engagerer Philip sig i Simones graviditet

Men at holde orden på tingene i hjemmet, er ikke det, parret skændes mest om.

- Når Sami og jeg skal gøre os klar, så er han altid efter mig. "Du er så langsom", siger han. Vi kommer altid op at skændes, fordi det tager lidt lang tid, fortæller Lea om det mønster, der gentager dig, hver gang de skal ud af døren sammen.

LÆS OGSÅ: Michelle og Kasper er enige: Det skal vores barn hedde

Men 'Paradise'-baben mener, at Sami på ingen måder er bedre selv. Han har nemlig en del forskellige cremer, han tager sig god tid til at pleje sit ansigt med, og han står gerne ved, at det er vigtigt for ham, at have et velplejet ydre.

Dog mener Sami, at han ikke er den værste i forholdet.

- Hun bruger meget længere tid, end jeg gør! Jeg kan nærmest slet ikke få hende med ud af døren, så det kan jeg faktisk godt blive ret irriteret over. Vi kommer i hvert fald meget for sent, slår han fast.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-babe i forfærdelig situation: Får hjælp i ‘Mit plastikmareridt’

I klippet kan du se, hvordan det går til, når Sami og Lea skal gøre sig klar. Se hele afsnittet af 'Singletown' på Dplay.