Teitur Skoubo. (Foto: Anthon Unger)
Teitur Skoubo. (Foto: Anthon Unger)

Sagen trækker ud: Skal Teitur blive i fængslet?

På trods af Teitur og hans advokat ankede dommen sekundet efter den var faldet, blev Teitur varetægtsfængslet.

Klokken var netop slået onsdag kl. 12.00 den 25. maj 2022 i Retten i Odense, da dommen faldt over Teitur Skoubo.

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

Artiklen fortsætter under videoen med Teitur Skoubo og Anne Plejdrup. 

– Thi kendes for ret, tiltalte dømmes 2 år og seks måneders fængsel samt en bøde på 100.000 kroner i tort. Han skal derudover betale sagens omkostninger, sådan lød det fra dommeren, til stor chok for reality-stjernen og hans pårørende.

Tvivlen fra Teitur og hans advokat, Rasmus Sølberg, var ikke at spore - sagen blev anket i sekundet efter, og Teitur nægter sig stadig skyldig. Det lavede dog ikke om på, at to uniformerede betjente tog Teitur med fra retten.

LÆS OGSÅ: Teiturs forklaring i retten: Aldrig følt så meget uretfærdighed

I Danmark er reglen således, at hvis dommen lyder på fængsel i mere end 1 år, så skal man varetægtsfængsles i tiden, før sagen bliver stillet for en højere ret.

Det vedkendte forsvaret sig ikke bl.a. med argumentet, at Teitur indtil videre har været utrolig samarbejdsvillig og f.eks. mødt frivilligt op i retten.

LÆS OGSÅ: Patrick Weber sendte besked til Teitur: Jeg redder dig

I retten blev der oplyst, at det i dag fredag skulle afgøres, hvorvidt Teitur skal have lov til at gå frit i mellemtiden, men det er tvivlsomt, om der overhovedet kommer en afgørelse i dag.

- Det er typisk, at sager er underlagt tidsfrister, men lige nøjagtig en afgørelse som denne er ikke underlagt nogen tidsfrister. Når det er sagt er han fundet skyldig, og byretten har fængslet ham, og af den grund er det ikke påkrævet at afgøre sagen på først kommende arbejdsdag, det vil selvfølgelig ske hurtigst muligt, men om det bliver i dag eller på mandag, det er ikke til at vide, fortæller Anklagemyndigheden i dag til Realityportalen.

Så om Teitur fortsat skal sidde i fængsel indtil hans sag skal for landsretten er stadig uvis.

Realityportalen følger sagen løbende og følger op, når vi ved, om Teitur bliver løsladt i dag.

LÆS OGSÅ: FÅ DET FULDE OVERBLIK over Teiturs retssag her