Teitur (Foto: Anthon Unger)
Teitur (Foto: Anthon Unger)

SAGEN ER AFGJORT: Teitur er dømt skyldig

Der er i dag faldet dom i sagen, hvor Teitur er tiltalt for voldtægt.

Efter en time og et kvarters votering vendte dommeren og de to domsmænd tilbage med en afgørelse i sagen mod Teitur Skoubo, som var tiltalt for voldtægt efter straffelovens paragraf 216 stykke 1.

LÆS OGSÅ: Teitur om voldtægtsanklage: Enhver mands mareridt

- Thi kendes for ret, tiltalte dømmes 2 år og seks måneders fængsel samt en bøde på 100.000 kroner i tort. Han skal derudover betale sagens omkostninger, lød det kort fra dommeren.

Efterfølgende underbyggede han dommen, hvor han opridsede sagens kendsgerninger og understregede, at der uden rimelig tvivl kunne konkluderes, at tiltalte havde foretaget en voldtægt af offeret.

- Der er tale om en kontaktvoldtægt, og der blev slået 4-5 gange i ansigtet af en offentlig kendt person, der burde være et forbillede for unge, fastslog dommeren til slut.

Teitur ankede dommen på stedet. Anklageren begærede med det samme Teitur varetægtsfængslet, indtil ankesagen. Dommeren imødekom kravet, idet strafudmålingen var over et år, og efterfølgende kom to betjente og hentede Teitur, som dog kort fik lov til at konferere med sin forsvarer.

Forsvareren Rasmus Sølberg protesterede med det samme, og klagen bliver indgivet til landsretten, som vil tage stilling til det fredag.

LÆS OGSÅ: Teiturs familie smidt ud af retten

Retssagen mod Teitur startede i mandags, hvor den varede fra 9.30-15. Her blev alle vidner hørt, og i dag fortsatte sagen så med de afsluttende procedurer fra henholdsvis anklageren og forsvareren. De argumenterede i sammenlagt halvanden time, inden der var pause til votering, og dommeren altså kom tilbage med en afgørelse.

LÆS OGSÅ: FÅ DET FULDE OVERBLIK over Teiturs retssag her

LÆS OGSÅ: Alt om Teitur: Den sjove festabe med stort temperament

LÆS OGSÅ: Teiturs forklaring i retten: Aldrig følt så meget uretfærdighed