Sådan mødtes 'Lego Masters'-vindere: Han var mit lys i mørket

'Lego Masters'-vinderne havde det ikke helt nemt i gymnasiet, men så fandt de hinanden.

Fredag aften blev 31-årige Frederik Randbøll Jørgensen og 30-årige Magnus Klint Sørensen udråbt til vindere af den første danske sæson af 'Lego Masters'. De to venner har kendt hinanden siden gymnasietiden, og i mandagens udgave af 'Go Aften Live' fortalte de, hvordan de mødtes.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Fetterlein afslører vild fejl i tatovering

- Jeg gik ind i gymnasiet som sådan enormt usikker og prøvede at navigere i hele den her teenageverden, hvor jeg kom ud af folkeskolen og følte mig allerede lidt bagud der, for alle mine venner var holdt op med at lave det, jeg syntes, der var fedt. Jeg kunne jo stadig godt lide at lege med Lego og i virkeligheden bare lege med ting. Det hele handlede bare om at have kærester og gå til fester, og det var egentlig ikke det, jeg syntes, der var interessant at lave. Og så mødte jeg Frederik ved en tilfældighed, fortæller Magnus, og Frederik stemmer i:

LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-deltager indrømmer: Jeg gør det for pengene

- Det var fedt, jeg kom måske mindst lige så forvirret ind i gymnasiet som Magnus.

Lego bandt dem sammen

De følte begge to, at de skulle undertrykke, at de godt kunne lide at lege med Lego, i stedet forsøgte de at lade som om, at de var vant til at feste, selvom det lå dem meget fjernt. Derfor var det en forløsning, da de fandt hinanden, og Magnus kalder Frederik for sit lys i mørket i gymnasietiden.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

- Sådan kan det godt føles, det der med at møde en person ved en tilfældighed, det var noget med, at vi var kommet i en forkert klasse, og så blev vi ført lidt sammen. Det var en teknikalitet, og så var det noget med, at vi skulle over og have et andet fag end vores klassekammerater, og så var vi ligesom allerede der nogen, der skulle følges til noget. Og så kom jeg hjem til Frederik en eftermiddag og så, at han også bare havde Lego liggende på sit værelse fremme, og så var det bare fantastisk at se på en eller anden måde, fedt, så er der bare noget, vi kan gå i gang med, fortæller Magnus i 'Go Aften Live'.

LÆS OGSÅ: Rikke G. afslører ‘Paradise’-løn

Under castingprocessen, da de meldte sig til 'Lego Masters', blev de to udfordret af, at de ikke havde Instagram-profiler eller billeder af deres projekter. De havde heller ikke overvejet, at en af konsekvenserne ved at deltage i programmet var, at de blev kendte ansigter, og de synes stadig, at det er lidt underligt at blive genkendt.

Se hele interviewet med vinderne HER.