Sådan har man sex på 'Paradise'

Der er sket meget gennem tiden - både på 'Paradise' og i samfundet. Og begge steder er samtykke kommet meget mere i fokus.

Gennem tiden har seerne været vidne til en del lagengymnastik på 'Paradise Hotel'. Men på det nye 'Paradise' ser man intet af, hvad der foregår under dynerne - og samtykke er i centrum.

'Paradise'-deltageren Sejr fortæller, hvad der sker, når man gerne vil have sex på hotellet.

- Vi fik lov til at kysse, men så snart man begyndte at tage på hinanden, så ringede telefonerne, og så skulle man lige sørge for, at alle var med. Produktionen vil gerne have, at vi har det godt, og de vil være sikre på, at vi er med på, hvad der sker hele tiden, fortæller 'Paradise'-deltageren Sejr i afsnit 4 af Realityhjørnet, som du også kan se her i artiklen.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Her er Irina Olsens nye tv-program

Men hvordan er det så lige, det hele foregår i praksis, når man ligger i sengen og skal i gang med at hygge sig?

- Jeg var sammen med Melichiya derinde. Da vi skulle have sex, så var det sådan, at vi skulle gå hver for sig. Den ene skulle gå ud på toilettet, og den anden skulle gå helt udenfor. Så skulle personen på toilettet kigge op i kameraet og sige "Jeg giver samtykke, jeg vil gerne have sex". Og så bytter man rundt, forklarer Sejr.

LÆS OGSÅ: Kristian Bech tilbage på tv: Jeg anede det ikke selv

Der bliver tage ekstra sikkerhedsforanstaltninger, hvis deltagerne oven i købet er påvirkede af alkohol.

- Fordi Melichiya var lidt fuld, så var produktionen nødt til at komme ind og hive fat i hende, trække hende med udenfor, og have en samtale med hende og sige "Er du sikker på, at du har lyst til det her?". Bagefter skulle man så ind på værelset igen, og så kunne man få lov til at give den gas der, fortæller Sejr.

LÆS OGSÅ: Line Maria efter chok-brud: Jeg gik fra ham

I afsnittet af Realityhjørnet fortæller Sejr om sine oplevelser til Peter Birch, der deltog i sæson 6 af 'Paradise Hotel'. Ulven Peter er af den gamle reality-skole, hvor det var noget helt andet at have sex på hotellet.

- Jeg føler mig virkelig gammel. Sådan var det ikke med min sæson, kan jeg så lige hilse at sige. Da jeg var med, var sex bare, som det foregår, ligesom når man er sammen derhjemme efter byen, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Paradise Hotel'-deltager er blevet far