Sådan gik 'Paradise'-Melissas fødsel

Melissas anden fødsel var en uvant oplevelse.

Sidste mandag blev Melissa, som har deltaget i både 'Robinson Ekspeditionen' og 'Paradise Hotel' mor til to. Klokken 10.32 bød Melissa og hendes veninde Pernille datteren Mynte velkommen til verden ved et planlagt kejsersnit, og det var en meget anderledes fødsel, end da Melissas søn Mason kom ved et akut kejsersnit efter fem dage i fødsel.

De mere kontrollerede forhold passede Melissa rigtig godt, og på sin blog skriver hun, at fødslen var en god oplevelse. Selv det, hun frygtede allermest, var en positiv overraskelse.

- Lidt i ti gik vi ned til operationsstuen, hvor jeg skulle have rygmarvsbedøvelse, som gør, at man bliver bedøvet fra under brystet og nedefter. Det var det eneste, jeg var nervøs for, om gjorde ondt, men det kan sammenlignes med et myggestik, når den lige bider dig, skriver hun på bloggen.

Melissa var kun lokalbedøvet og kunne tage imod datteren med det samme, og det var en tårevædet oplevelse.

- Hun kom direkte op til mig, og så stod det ud med tårer hos både mig, men også min veninde. Sådan en stor oplevelse igen at få sit barn ud og se, hun er sund og rask.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Jesper er blevet far

Det lille vidunder var 51 cm lang og vejede 3900 gram ved fødslen, og den nybagte mor til to er nu hjemme i vante rammer efter at have tilbragt nogle dage på hospitalet efter fødslen.

Melissa er single og har valgt at få Mynte med en anonym donor, da hun prioriterede søskende til sin søn, som hun har med sin ekskæreste og 'Robinson'-kollega og Mikkel Serwin. Men at Melissa er alenemor betyder ikke, at hun kommer til at være alene med det hele.

- Jeg vægtede at have min veninde Pernille med (til fødslen, red), da hun har været der altid og fra starten af det hele. Derudover er det hende, der skal være gudmor for Mynte, og derfor var det oplagt, at det var hende, den store dag skulle deles med. Også fordi hun selv har sagt, at lige meget hvad, kommer hun til alt, der har noget med mine små guldklumper at gøre, og det er noget, som jeg vægter højt, skriver Melissa.

Og det er ikke kun mor og gudmor, der var glad for at se lille Mynte. Melissa har tidligere fortalt til Realityportalen.dk, at Mason også har taget rigtig godt i mod sin lillesøster.

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-par venter barn

LÆS OGSÅ: Se billedet: Så meget har Melissa taget på under graviditeten

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Hotel: Se de største scorekarle gennem tiden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.