Sådan fejres afsnit 400 af 'De unge mødre'

I aften runder 'De unge mødre' afsnit 400, og det kan du være med til at fejre - se hele det storslåede tv-program her.

Der er lagt op til en storslået jubilæumsaften, hvis man er vild med 'De unge mødre'. I dag runder en af Danmarks mest populære reality-programmer nemlig afsnit nummer 400, og det skal selvfølgelig fejres.

Derfor har Kanal4 ryddet sendefladen og dedikeret aftenen til 'De unge mødre'. Det komplette tv-program ses nedenfor, men aftenen byder på en reportage-turne landet rundt for at tjekke op på tidligere deltagere, jubilæumsafsnittet og så til slut et talkshow med mødrene.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' får tæsk

Se programmet her og få en forsmag på festlighederne i videoklippene, det hele starter kl. 20, og det er selvfølgelig på Kanal4.

20.00 De unge mødre - hvor blev de af?

Kaare Sand er taget en tur rundt i Danmark for at besøge nogle af de unge mødre, der gennem tiden har været med i programmet. På sin rundtur besøger han Kristina Landin i Trige, der har taget orlov for at gøre Marcus skoleklar. Inge Yvonne søger kærligheden både blandt mænd og kvinder. Han besøger også Line Cecilie på Sjælland, der både drømmer om musikkarriere og 10. Klasse, og så aflægger han Christina Startoft og hendes to tvillinger et besøg.

 

LÆS OGSÅ: Malou Stella fortryder 'De unge mødre'

21.00 De unge mødre

Så runder reportageserien program nr. 400. Line tilbringer dagen sammen med homoseksuelle Michael, der skal være den ene far til det barn, hun venter. Louise fra Fyn er i lykkelige omstændigheder for tredje gang. Faster kommer endnu en gang det unge par Nadja og Kenneth til hjælp. Og så kan du for første gang møde Louise fra Sønderjylland, der blev mor som 18-årig.

 

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-Kristina: Det er okay at være single

22.00 De unge mødre taler ud

Kanal 4 har fulgt de unge mødre i tykt og tyndt i 16 sæsoner, og i aften runder serien afsnit nummer 400. I den anledning har Kaare Sand inviteret nuværende og tidligere medvirkende i studiet til en snak om, hvordan det egentlig er at vise sit liv frem for hele Danmarks befolkning.

 

LÆS OGSÅ: Malou Stella: Folk burde skamme sig

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.