Sådan fandt Nadja ud af sandheden om Tine og Lenny

Det blev en brutal omgang, da sandheden om Lenny og Tine kom frem i lyset.

I torsdag blev det afsløret, at Tine og Lenny var de to vindere af dette års sæson af 'Paradise Hotel'. Det blev dog Lenny, der løb med den store præmiesum, da han valgte at smide kuglen på 500.000 kroner og efterlade Tine med ingenting.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas: Dårlig stil, at Lenny og Tine var sammen

På daværende tidspunkt vidste kun Mathias, at Tine og Lenny havde været sammen på hotellet. Efter finaleafgørelsen, da kameraerne var blevet slukkede, kom den store hemmelighed dog frem i lyset:

- Jeg sagde det til Nadja lige efter finalen. Det var lidt min måde at give Lenny noget tilbage på, og så ville jeg også gerne fortælle hende sandheden, da hun jo var min gode veninde. Jeg tænkte meget på hende, og det er da på ingen måde fedt at være sammen med ens veninde fyr. Jeg fortryder det faktisk meget mere, end at Lenny smed kuglen. Hun gættede det dog lidt selv, for da jeg sagde, jeg havde noget at fortælle hende, spurgte hun med det samme, om jeg havde været sammen med Lenny, fortæller Tine og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie blev fravalgt af Lenny: Jeg har ikke tilgivet ham

- Efterfølgende gik vi op i loungen, hvor Nadja så sagde: "Nu gør jeg det". Derefter hev hun fat i Lenny og sagde: "Du har knaldet min bedste veninde", og så stak hun ham en lussing. Han blev meget ked af det over, at hun havde fået det at vide på den måde. Men de begyndte allerede at kysse i lufthavnen, fortæller Tine, der ikke snakker sammen med Nadja i dag:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vindere i voldsomt uvenskab: Lenny lovede mig penge!

- Nadja og jeg snakker ikke sammen mere. Jeg tror, det er fordi, det er kommet i fjernsynet, at Lenny og jeg har haft sex, for det er efter det. Hun har ikke givet mig noget svar på, hvorfor. Jeg skrev, om vi stadig var gode venner, og hun skrev, at det kom an på mine udtalelser i programmet. Jeg sagde, at jeg ville sige det, som jeg hele tiden havde sagt med, at jeg havde været en lorte-veninde. Så skrev hun fint, og så har jeg ikke hørt mere fra hende. Hun har set min besked, men hun svarer ikke. Jeg tror, det er på grund af Lenny, han kan sno alle om sin lillefinger, forklarer Tine, der ikke kun fortryder, at hun havde sex med Lenny, men også at hun i det hele taget havde sex på tv:

LÆS OGSÅ: Tine efter ‘Paradise’-finalen: Jeg er stadig bitter på Lenny

- Fremtidsrettet er det jo ikke så fedt, at jeg har haft sex på tv. Jeg ved ikke, om det vil påvirke mit job-situation, det må fremtiden vise, men uanset hvad fortryder jeg det. Det var bare svært, når man var derinde, fordi man knyttede sig mere derinde og fik et andet bånd til folk.

LÆS OGSÅ: Lenny smed kuglen i ‘Paradise’: Jeg har ikke fortrudt én eneste gang

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Lenny afslører: Det skal pengene bruges på

Lenny: Jeg blev ikke sur på Tine

Ifølge Tine blev Lenny sur over, at hun gav Nadja beskeden på den måde, som hun gjorde. Det mener Lenny dog ikke selv:

- Jeg blev ikke sur over, at Tine sagde det til Nadja. På daværende tidspunkt havde jeg slukket for alle knapper, og jeg var ligeglad med, hvordan folk ville reagere. Jeg var ligeglad med alt faktisk, også hvordan Nadja ville tage det. Da programmet var slut, og jeg havde vundet pengene, var jeg ligeglad med det hele. Jeg havde vundet, jeg ville hjem, og så måtte Nadja bare være sur, hvis det var det, fortæller Lenny.

LÆS OGSÅ: Mathias og Jonas afslører hemmelig aftale med Lenny

- Hun blev dog heldigvis ret hurtigt god igen. Vi snakkede sammen og fandt ud af det igen, og allerede i lufthavnen dagen efter sad vi og kyssede, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Amalie: Derfor er jeg gravid

LÆS OGSÅ: Lenny skriver historie med ‘Paradise’-sejr