Sådan afgøres årets ‘Robinson’-finale

Der er i aften finale i 'Robinson ekspeditionen'.

Finaleafsnittet af ‘Robinson Ekspeditionen’ rammer skærmen i aften på TV3 og Viaplay. Fem deltagere er tilbage til at kæmpe om de sidste to pladser i den endelig finale og i sidste ende retten til at kunne kalde sig vinder af årets ekspedition og de 500.000 kroner.

I forrige afsnit blev det klart, at alt kan ske i 'Robinson'. Her stemte de eleminerede deltagere Martin Mortensen direkte i finalen, og han er dermed sikker på at få én ud af de i alt tre finalepladser, men hvem af de resterende frem deltagere, der løber med de to sidste finalepladser, bliver afgjort i duel i aftenens afsnit.

LÆS OGSÅ: Direkte i 'Robinson'-finalen: Det var nederen

Artiklen fortsætter under videoen af Martin Mortensen, der fortæller om 'Robinson'.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg om 'Robinson': Jeg skammer mig

Når de tre finalister er fundet, er der dog ikke så meget nyt ved denne 'Robinson Ekspedition', for vinderen findes ved den meget ikoniske duel 'Planken'. Planken har eksisteret siden Robinsons begyndelse i 1998, og den er for mange indbegrebet af en rigtig 'Robinson'-finale.

Vi ved med sikkerhed, at Martin Mortensen skal prøve kræfter med balancebummen, men hvem, han skal kæmpe imod, afgøres i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-deltagere afslører: Er blevet kage-kammerater

Planken er den mest ikoniske 'Robinson' udfordring (Foto: Viaplay)
Planken er den mest ikoniske 'Robinson' udfordring (Foto: Viaplay)