Sada Vidoo skal skilles

Kærligheden brast mellem sangerinden og hendes mand efter blot to år.

Blot to år efter deres romantiske bryllup i Korsvejens Kirke på Amager, er Sada Vidoo og Jakob Winefeld gået hver til sit.

- Jeg kan jeg bekræfte, at vi er blevet skilt, fortæller hun til HER&NU.

ÅRH: Se den søde video, hvor Remee og Mathilde fortæller Kenya, at hun skal være storesøster

Parret, der var ungdomskærester, mødte i 2019 hinanden igen efter 20 år og blev både gift og forældre på mindre end 12 måneder. Sønnen Tristan er snart halvandet år. At lykken brast, skal dog ikke gå udover ham, slår Sada fast.

- Jakob er en fantastisk far, og vi har et godt samarbejde om vores søn, fortæller hun.

Sada Vidoo, hvis borgerlige navn er Nicole Stokholm Pedersen, flyttede for 10 år siden til London for at forfølge drømmen om en international karriere. Forinden havde hun lagt vokal til DJ Aligators 'Lollipop' og markeret sig som sangskriver med teksten til Infernals 'Ten Miles'.

LÆS OGSÅ: Remee overvejede ‘Vild med dans’: Derfor blev det ikke til noget

Under opholdet i England begyndte hun at leve som en dukke med porcelænshvid make up og store farverige tylskørter. Et look inspireret af den japanske subkultur kawaii. Om stilskiftet har hun forklaret, at hun tidligere blev set som et sexobjekt i musikbranchen, men at hendes skifte til at leve som dukke gjorde hende fri fra andres forventninger.

- Da jeg gav slip og ikke længere gik op i folks forventninger og meninger til, hvordan man skal se ud, forsvandt alle hæmninger, og nu kan jeg være 100 % mig selv, har hun forklaret

Efter en finaleplads i engelske 'X Factor' i 2016 deltog hun året efter i det danske Melodi Grand Prix med 'Northern Lights', der trods tillid fra bookmakerne ikke nåede til tops.

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører nye detaljer om beslutningen

Næste år forventer Sada i øvrigt at udgive ny musik. Det sker efter to retssager mod hendes management om retten til brug af hendes navn. Samtidig slikker hun sårene efter hendes skønhedsklinik Beauty By Dolls for nylig gik konkurs på grund af nedlukningerne.

- Det er hårdt at miste alt det, man har bygget op. Både familiemæssigt og professionelt. Men jeg ser lyst på fremtiden, lyder det venligt fra den karismatiske sanger.