Sabrina Larsen blev mor som 14-årig  FOTO: SBS / Per Rasmussen
Sabrina Larsen blev mor som 14-årig FOTO: SBS / Per Rasmussen

Sabrina fra 'De unge mødre': Jeg fortryder aldrig

Sabrina var med sine 14 år en af de yngste, gravide piger, som vi har fulgt i 'De unge mødre'. Efter fødslen af lille Simon trak hun sig hurtigt fra programmet, men meget er sket siden.

For fem år siden mødte vi 14-årige Sabrina. Hun var højgravid og boede hjemme. Hun var stormende forelsket i sin kæreste, Oliver, og sammen fik de lille Simon. Simon bor dog ikke længere hos Sabrina og Oliver.

Forældrerollen blev for overvældende for parret, som  frivilligt valgte at anbringe deres søn i pleje. Noget den unge nu 19-årige mor ikke fortryder eller ønsker anderledes.

- Simon har været i pleje så længe nu, at hans rødder er der. Selvfølgelige vil vi have ham hjem, men Simon er vant til at være der, og er så glad for det. Men når han er hos os, har han det også rigtig godt. Han kommer hjem og bor den dag, han selv kommer og siger det. Vores dør er altid åben, fortæller Sabrina til Realityportalen.dk.

Det har været en hård beslutning, men Sabrina holder hovedet koldt.

- Jeg vil aldrig fortryde det. Simon har været vendepunktet i mit liv, og det har været det bedste. Men det vendepunkt skulle måske havde været kommet et par år senere, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre' har budt på fire tvangsfjernelsessager 

Deltagelsen blev overvældende

Det var hurtigt efter Simons fødsel, at den unge mor trak sig fra programmet.

- Jeg er ikke længere med, fordi jeg havde så meget med kommunen, og jeg synes der var så meget at se til, nu hvor Simon var kommet til verden. Det var en god oplevelse, og jeg kunne godt lide at vise, hvem jeg var. Men programmet har det også med dreje tingene lidt forkert, siger Sabrina.

Selvom deltagelsen i 'De unge mødre' til tider var hårdt, står hun stadig  fast ved sin medvirken.

- Jeg gjorde det, så kunne jeg vise, hvordan der er at være så ung og skulle være mor for første gang. Jeg ville gerne vise, at det ikke var farligt, pointer hun.

LÆS OGSÅ: Husker du de første unge mødre?

Er stadig sammen med Oliver

Selvom hun og Oliver allerede har været igennem mere end de fleste par, er de stadig sammen.

- Jeg er stadig sammen med Simons far, Oliver, det har vi været i fem år nu. Jeg er i gang med uddannelse, men jeg ved endnu ikke, hvad jeg vil være, men det kommer nok en dag. Vi vil gerne have flere børn, men Simon skal først hjem, og så skal vores uddannelser afsluttes, siger Sabrina.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.