Så stolt er dronningen af prins Christian: Den største gave

Stoltheden lyste ud af dronningen, da hun så op på sit 16-årige barnebarn.

Stoltheden lyste ud af dronning Margrethe på hendes 82-års fødselsdag. Sammen med kronprinsfamilien viste hun sig på verandaen på Marselisborg Slot og hilste på de mange fremmødte, der ville ønske tillykke.

LÆS OGSÅ: Kronprinsesse Mary afslører: Sådan opdrager vi børnene

Hendes smil understregede glæden over deres betænksomhed, men de stolte blikke, hun gav prins Christian, afslørede, hvad der var den største gave. Den 16-årige tronfølger viste, at han hviler i sig selv over for en stor folkemængde.

Noget der kan være ganske skræmmende – også for kongelige.

Men siden prins Christian sidste år begyndte som elev på Herlufsholm Gymnasium, er der kommet turbo på hans udvikling som ung mand, og rent fysisk er han da forlængst også vokset sin far, mor og farmor over hovedet.

LÆS OGSÅ: Nu griber kronprinsparret ind: Beskytter Isabella

– Han kommer til at følge efter sin far engang. Det håber vi da… Så efterhånden som han bliver ældre, vil man jo også gøre mere ud at forberede ham på den fremtid, der venter ham. Det kommer først og fremmest til at være kronprinsparrets opgave, men selvfølgelig er det også min, nu hvor han nærmer sig de 18 år, har dronningen sagt til Billed-Bladet om prins Christian, som hun synes gør det ”vældig godt” på officielle opgaver.

– Han virker meget afslappet på en fornuftig måde og har en nydelig optræden. Jeg tror ikke, han er alt for genert og heller ikke fremfarende. Det ser lovende ud, synes jeg. Han har et par meget fornuftige forældre, og det er en god start.

LÆS OGSÅ: Frederiks rørende gensyn: Han har passet på mig