Så sikker er Pitzner på fremtiden med kæresten

Selvom hun bliver kaldt familiens Runaway Bride, så er hun ikke selv i tvivl.

I det nyeste afsnit af 'Pitzner Sisters' viser Thalia rundt i sin og kærestens nye lejlighed, som hun kalder for et helt nyt kapitel i deres parforhold. Samtidig fortæller hun dog, at hun i familien er kendt for at være omskiftelig i forhold til livsbeslutninger.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother i panik: Rejser akut til udlandet 

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Katerina Pitzner fortæller om datterens forlovelse.

Blandt andet var hende og kæresten tidligere været ved at købe en bondegård, som var kærestens store drøm, men pludselig skiftede Thalia mening og trak i håndbremsen. Det gjorde, at parret endte med at holde pause i forholdet. De fandt dog sammen igen i efteråret sidste år, og i serien er Thalia tilsyneladende ikke i tvivl om fremtiden.

LÆS OGSÅ: Ung mor i ny kamp: Min datter skal nok komme hjem

- Nu har vi prøvet det der med at være fra hinanden og har bare fundet ud af, at det skal vi ikke. Så nu er det et endnu større tilvalg, føler jeg, når vi har prøvet at undvære hinanden og kan sige, at det gider vi faktisk ikke, så nu vælger vi hinanden til, fortæller Thalia.

Elvira giver dog ikke så meget for, at søsteren er sikker i sin sag, og de to forklarer, at Thalia bliver kaldt familiens Runaway Bride, fordi hun tit skifter mening.

Noget tyder da også på, at titlen ikke er helt forkert, for i juli måned reklamerede Thalia pludselig for en datingapp på Instagram og smed samtidig bomben, at hun atter er single. Således blev den nyrenoverede lejlighed sat til salg.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by THALIA PITZNER 🇩🇰 (@pitzner)