Så jaloux er Irina Olsen på Asta Björk

Irina Olsen havde det slet ikke godt med, at hun skulle se Asta og Faustix danse tæt i 'Vild med dans'.

Når man er med i 'Vild med dans', kan kæresterygterne hurtigt florere - og der er gennem 'Vild med dans'-historien også kommet mange kærestepar ud af programmet.

Netop derfor er Irina Olsen bekymret, da hendes mand, Morten Brangstrup Olsen, bedre kendt som DJ Faustix, skal danse med den smukke Asta Björk på 23.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor giver sin side af sagen: Derfor forlod vi programmet

Hun mener, at det meget hurtigt kan se meget forkert ud, at han skal være så tæt omslynget med en anden kvinde.

31-årige Faustix er ikke enig.

- Asta er meget yngre, end jeg er, og på den måde ser jeg hende allerede som en lillesøster, siger han.

- Hvis jeg ser noget berøring, som er too much, siger 'The Olsens'-baben og løfter pegefingeren, da hun taler med sin mand om hans kommende deltagelse i 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører alt: Det gør bare virkelig, virkelig ondt

Med en fortid som danser og skøjteløber, så ved Irina meget om, hvordan det er at danse med en partner, og derfor ved hun også, hvor tæt man kommer på hinanden.

- Selvfølgelig som ens kone har man det da altid sådan lidt. Det er jo ikke det fedeste at se, altså, når hendes boobs falder på dit ansigt. Det er ikke det fedeste at se for konen, siger hun.

Faustix understreger, at det er vigtigt for ham, at han ikke skal rende rundt og være bange for, hvad Irina tænker.

LÆS OGSÅ: ‘Singletown’-babe forvandlet efter bare én uge

- Jeg går nok og tænker, at så er det nu igen, at min mand skal have en anden kvindes bryster i hovedet. Det er nok det, jeg kommer til at tænke, hver gang du skal afsted, siger Irina.

Asta og Faustix røg ud i program nummer fem, og med det opnåede de en niende plads. De fik et godt venskab ud af 'Vild med dans' og har også set hinanden efterfølgende. Blandt andet har Asta været med til at optage en ny musikvideo.

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på 'The Olsens' på discoveryplus.