Så glade er de: Ulf Pilgaard viser kæresten frem

Skuespilleren blev fejret af sin kæreste på 80-års fødselsdagen

I stedet for at aflyse sin store fødselsdagsfest tog Ulf Pilgaard sine 70 gæster og delte dem op i mange forskellige hold og satte dem i flere rum på Hellerup Parkhotel. På den måde kunne han overholde restriktionerne og se både familie og venner på sin 80-års fødselsdag.

Her præsenterede han også sin nye kæreste, Annette Bavnhøj, 55, der er sygeplejerske og bor nord for Aarhus. På grund af en brækket skulder havde hun dog sin ene arm i en slynge.

LÆS OGSÅ: Ulf Pilgaard helt privat: Skønt at være farfar

- Jeg var på vej over til Ulf, og på Molsfærgen var der en, der skubbede mig op ad trappen. Jeg faldt ned over fem trin og lander så uheldigt, at jeg brækker skulderen, fortalte hun om ulykken, der skete for et par uger siden.

Ulf Pilgaards kæreste Annette har armen i slynge efter en ulykke, der kostede hende en brækket skulder. (Foto: Henrik R. Petersen)
Ulf Pilgaards kæreste Annette har armen i slynge efter en ulykke, der kostede hende en brækket skulder. (Foto: Henrik R. Petersen)

LÆS OGSÅ: Dronningens hemmelige hjælp: Passer på Alex

I første omgang tog hun hjem til Ulf, men han måtte køre hende tilbage til Aarhus, så hun kunne blive behandlet på sygehuset i Skejby.

- Det er et større brud. Det er både to styremuskler og en knogle, der røg af, så det er sømmet fast og sidder godt. Jeg har det godt, sagde Annette, inden hun og Ulf gik indenfor på hotellet, hvor festen søndag blev holdt.

LÆS OGSÅ: Julia Sofia giver status på babyplaner med Frederik

Læs mere om skuespillerens nye kærlighed og 80-års fødselsdag i HER&NU, der udkommer på onsdag.