ROYALT CHOK: Dronningen tog fusen på Ulf

Ulf Pilgaard fik sig noget af et chok, da dronningen pludselig stod på scenen.

Der var ikke ét sæde ledigt, da Cirkusrevyen i sidste søndags spillede årets sidste forestilling – og heller ikke mange øjenkroge var fri for tårer, da Ulf Pilgaard som aftenens sidste indslag gav sin berømte og elskede parodi på dronning Margrethe.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Mary i sit livs form

Mange græd af grin, men lige så mange var rørte, da det var 80-årige Ulfs afsked med revyen efter hele 40 års forestillinger. Men alt blev vendt til vild jubel, da selveste dronning Margrethe pludselig uventet entrerede scenen, netop som Pilgaard havde sagt ”Gud bevare Danmark”.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Med et stort smil gik dronningen afslappet på scenen, lykønskede Ulf Pilgaard og gav ham en gave, ventede lidt og forlod så scenen igen med et lille vink til publikum.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Mary åbne Lolland International School.

– Det var fantastisk. Det viser stort format, at hun gør det. Den klarer hun bare også lige med venstre ånd. Det er sørme en dronning med format, det vil jeg sige, lød det efter forestillingen fra Ulf Pilgaard, som fik et royalt chok.

– Det kan jeg love dig, jeg anede intet om det! Det var et kæmpe chok, forsikrede han, efter at han sammen med revyholdet havde fået en snak med dronning Margrethe, som ventede bag scenen efter tæppefald. Parodien på sig selv havde hun dog ikke kommenteret på.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree: Jeg er ved at dø

– Nej, det afholder hun sig fra. Men hun ved udmærket godt, hvad jeg har lavet. Det gode er, at vi har en dronning, der har humor – og i øvrigt også en kronprins – og det er ikke så dårligt, sagde Ulf, som efter sin sidste forstilling kunne se frem til en middag med kollegerne.

Der bliver ikke noget med at hvile på laurbærrene. Allerede på søndag, den 10. oktober, tager han hul på en turné med sit nye talkshow, 'Alletiders Ulf'.

LÆS OGSÅ: Frygter for dronningen: Pas på, Margrethe

– Det gode ved min branche er jo, at vi arbejder alle vegne. Hvis du ellers har hovedet og kroppen nogenlunde med, så kan du faktisk blive ved med alle mulige ting, lød det fra den travle, 80-årige herre.