Roland Møller afslører: Snød sig til at blive omskåret

Skuespilleren Roland Møller fakede en forhudsforsnævring og blev efterfølgende omskåret.

Der er masser af gode røverhistorier i den prisbelønnede fynske skuespiller Roland Møller, som lige nu kan ses på DR TV i serien 'The North Water' med blandt andre Colin Farrell.

Et par historier fra hans brogede fortid som kriminel dukker op i radioprogrammet 'Badabing med Bang' på P4, og på spørgsmålet fra værten, komikeren Carsten Bang om, Roland har sin forhud eller ej, så bryder Roland Møller sammen i grin og tilstår.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde afslører: De lavede fake interviews

– Jeg er omskåret, og det kan jeg varmt anbefale til alle. Det er rart ikke at have forhuden, afslører Roland Møller, 49, om episoden, som ligger mere end 20 år tilbage.

– Jeg ”fakede” en forhudsforsnævring. Jeg sad i fængsel på det tidspunkt, og så fandt jeg ud af, at der var et lille sygehus, Brædstrup Sygehus, uden for Horsens Statsfængsel, hvor de lavede specialoperationer, blandt andet forhudsforsnævring. Så jeg ”fakede” en forhudsforsnævring hos lægen ved at rive lidt i huden, så den blev helt rød. Han var faktisk ikke så interesseret i at se det, jeg blev jeg bare indstillet til en omskæring på Brædstrup sygehus. Udført af fire kvinder i øvrigt, siger Roland Møller grinende, og tilføjer helt alvorligt.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Ø. afslører: Ralf vidste ikke noget

– Men jeg foreslår, at folk selv vælger at få det gjort. Man skal ikke bare skære forhuden af nogen, som ikke har bedt om det.