'Robinson'-vinders mor offer for formodet seriemorder

Den tidligere realitydeltagers mor er ét af de tre ofre, som en 26-årig mand er mistænkt for at have myrdet.

En 26-årig mand har siden marts siddet varetægtsfængslet for tre mord på Østerbro, som han nægter sig skyldig i. Sagen rullede, da en 81 år kvinde blev fundet død, og de pårørende mente, at der var noget galt, selv om politiet havde vurderet dødsfaldet som værende naturlig.

Den dræbte var Inez Hasselblad, og den pårørende var hendes datter, vinderen af 'Robinson Ekspeditionen 2001', Malene Hasselblad, som desværre havde ret i antagelserne. Det fortæller hun til BT, efter Københavns Byret har ophævet navneforbuddet.

- Der var flere ting, der ikke stemte, og nogle ting manglede, så jeg startede min egen lille efterforskning. Af hensyn til politiets efterforskning vil jeg helst ikke gå i detaljer om de ting, jeg fandt mistænksomme. Til sidst kontaktede jeg hendes bank for at spærre hendes kort og høre, om der havde været aktivitet på kortet siden hendes død, siger hun til mediet.

LÆS OGSÅ: Nyt ‘Forsidefruer’-drama mellem Tina og Amalie

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Brian Mørk åbner op om sin sorg.

LÆS OGSÅ: Realitybabens store sorg: Jeg mistede min far

Det måtte banken ikke udtale sig om, men fortalte Malene Hasselblad, at det var godt, "kortet blev spærret nu". Derfor ringede hun straks til politiet, der startede efterforskningen og senere anholdte den 26-årige mand, som siden har siddet fængslet for de tre mord, han er mistænkt for.

Malene Hasselblad har tidligere fortalt til BT, at hendes mor havde følt sig utryg ved manden i tiden op til dødsfaldet, og at 'Robinson'-vinderen derfor vidste, at moren ikke selv ville have lukket ham ind. For tre uger siden var Malene Hasselblad mødt op til den anholdtes fristforlængelse, hvor hun håbede, at hun kunne få lov til at sidde ansigt til ansigt med ham.

- Jeg ved godt, at han sikkert vil skide mig et stykke, men jeg havde håbet på at kunne sidde lige over for ham. Han må godt vide, at jeg er en af årsagerne til, at hans liv nu er forbi – altså i overført betydning, fordi han nu forhåbentlig kommer til at sidde i fængsel resten af livet, sagde hun til avisen, da der fortsat var navneforbud i sagen.

Manden nægter sig skyldig.

LÆS OGSÅ: ‘Vi er bare mænd’-stjernens store sorg: Jeg ønsker det ikke for min værste fjende