Malene Hasselblad vandt i 2001 'Robinson Ekspeditionen'. Nu har hun skrevet en bog om mordet på sin mor (Foto: Michael Stub)
Malene Hasselblad vandt i 2001 'Robinson Ekspeditionen'. Nu har hun skrevet en bog om mordet på sin mor (Foto: Michael Stub)

'Robinson'-vinder efter hjemkomst: Jeg blev fanget

'Robinson'-vinder 2001 havde det ikke godt med den berømmelse, der fulgte med.

Malene Hasselblad vandt sæson 4 af 'Robinson Ekspeditionen' for 20 år siden. Dengang vidste hun ikke, hvad hun gik ind til ved at være med i et reality-program, det fortæller hun om i 'Go aften live' på TV 2.

- Jeg havde ikke den store forventning, for der var ikke så meget andet reality. Kort efter kom 'Big Brother', men ellers var der intet at sammenligne med. Jeg meldte mig til helt impulsivt, da der var en reklame om det i tv, fortæller Malene i 'God aften live'.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg giver første smugkig på ‘Robinson 2021’

Vinder af 'Robinson 2001: Malene Hasselblad (Foto: TV3)
Vinder af 'Robinson 2001: Malene Hasselblad (Foto: TV3)

For Malene kom det bag på hende, hvad det indebar at være vinder af 'Robinson', og hun var slet ikke klar til opmærksomheden.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Bendtner og Philine testede positiv i Dubai

- Der var bare så meget opmærksomhed, det blev meget eksponeret i pressen, og jeg blev ringet op hver og hver anden dag, og selvom jeg kun er blevet behandlet godt, så blev det for meget. Folk kom over til mig på min ferie og ville have taget billeder, jeg kunne høre mit navn hele tiden, og der var en konstant summen. Jeg blev fanget, og jeg havde ikke lyst til at gå ud blandt andre folk, fordi det blev ubehageligt for mig, selvom det kun var positive henvendelser, forklarer Malene og har et godt råd til alle de mennesker, der ønsker at komme på tv i dag.

- Jeg tror, det er vigtigt, at man laver en forventningsafstemning med sig selv om, hvorfor man vælger det her program - hvad man vil have ud af det, og hvad sker der, hvis jeg ikke får det ud af det, som jeg gerne vil have. Jeg tror specielt nu, at der er mange der gør det, fordi de tror, det er et kvikfix og blive kendt, og så sker det måske ikke alligevel, fortæller Malene, vinder af 'Robinson' 2001.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vært afslører massivt utroskab

LÆS OGSÅ: Casper klar på at forlade 'Bachelor': Pissesur på produktionen