'Robinson'-veteraner føler sig snydt: TV3 løj om vores løn

Deltagerne var blevet lovet, at alle veteraner fik det samme beløb for at deltage. Nu føler de sig snydt, fordi det ikke var tilfældet.

'Robinson'-veteranerne Michael Backer, Bettina Tammaro og Ditte Isabell Büchmann fik før ekspeditionen at vide, at de fik 10.000 kroner for at stille op og yderligere 10.000 kroner, hvis de nåede sammenlægningen. Samtidig var beskeden, at alle fem veteraner fik samme honorar - problemet var bare, at det ikke var helt rigtigt.

LÆS OGSÅ: Efter skuffende ‘Robinson’-exit: Jeg kan se mig selv i øjnene

Ekstra Bladet har nemlig gravet frem, at Mathias Lynge havde forhandlet sig frem til et honorar på seks rater á 6.000 kroner. Det løber op i 36.000 kroner i alt, mens Tina Bianca Mosekjær havde forhandlet sit deltagerhonorar op på 40.000 kroner.

- De sagde ordret til mig, at alle veteraner ville få nøjagtig det samme for at stille op. Men da vi sidder sammen i flyet på vej derned, er der to, som har fået at vide, at de ikke må snakke honorar med de andre. Det betyder jo, at produktionen og TV3 godt ved, at de har noget at skjule, siger Michael Backer til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-veteran udgiver selvbiografi

Det gav, efter deltagernes eget udsagn, en rigtig dårlig stemning fra start. Og det har også haft indflydelse på Backer og Mathias' beslutning om at snyde i ekspeditionen. En beslutning, der endte med at koste dem pladserne på øen.

Der har været nogle vilde twist i dette års udgave af 'Robinson Ekspeditionen', og det er ikke slut endnu. Du kan se Robinson mandag klokken 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Tidligere ‘Robinson’-profil raser mod veteraner: Jeg er pisse sur!

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Tina: Jeg kunne have vundet