Michella (tv) og Tina. (Foto: Privat)
Michella (tv) og Tina. (Foto: Privat)

'Robinson'-Tina satte tyv på plads

Tina Lage Vildbrand fra 'Robinson' blev natten til i dag så rasende på en fræk tyv, at hun stak ham en kæberasler.

J-dag er som bekendt en herlig tradition, men det er også en af de aftener, hvor der er ekstra meget arbejde for politiet. Og det måtte 'Robinson'-Tina og konen Michella sande.

- Min kone fik i nat stjålet sin mobil op af sin taske på Spektrum (natklub). Der var en gut, som valgte at stikke hånden ned i hendes taske, mens hun var ude og danse, forklarer en chokeret Tina til Realityportalen.dk og fortsætter:

-Heldigvis var alle på deres pladser, og da Michella hørte, hvad der var sket, kaldte hun på ejeren, som så pågreb manden/knægten, som havde stjålet mobilen fra min kones taske, siger Tina.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Rikke: Hilsen til Realityportalen.dk

Selvom tyven blev pågrebet, fik han alligevel Tinas vrede at føle.

-Mens vi ventede på politiet, ville jeg jo gerne lige se gutten tæt på, lige kigge ham i øjenene og takke ham. Og det gjorde jeg med en syngende lussing, for det var så fortjent, at jeg lige nu fortryder, at jeg ikke gjorde det med en knytnæve, konstaterer Tina.

Til trods for den kontante hilsen, havde tyven stadig svært ved at huske.

-Han holdt fast i, at han ikke havde ikke havde stjålet noget, men han havde sjovt nok min kones mobiltelefon i lommen. Og han blev da også lidt målløs over at få en lussing, slutter Tina.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.