'Robinson'-Svensson iskold: Jeg fortryder INTET

Martin Svensson er glad for, hvad han ser i 'Robinson'.

'Robinson'-deltageren Martin Svensson er kendt for at sige sin mening, og hans mening kan for nogen måske godt virke hård og kontant, men det er bare sådan, han er, og han er glad for, at produktionen bag 'Robinson' afspejler virkeligheden.

- Jeg er sgu stolt af, at jeg er præcis, hvem jeg er. Det kan godt være, jeg er lidt kompromisløs med nogen ting, og det virker måske som om, at nogle ting bliver sagt lidt hårdt, men som jeg også har sagt - jeg stiller krav til mine medmennesker, og jeg forventer, at de stiller krav til mig, forklarer Svensson til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ude af 'Robinson': Afslører hemmelig aftale med Svensson og Martin

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Svensson fortæller om 'Robinson'.

LÆS OGSÅ: Efter flere år: Nu vil hun tilbage

Ifølge Svensson kommer han aldrig til at fortryde sin adfærd på tv.

- Jeg er en af de helt store profiler, så det er genialt, fortæller Svensson med et blink i øjet og fortsætter:

- Mange mennesker er kede af et eller andet, eller så fortryder de noget, og det kommer I ikke til at høre fra mig. Jeg er en, der tør være sig selv, fortæller Svensson.

LÆS OGSÅ: Janni træt af ‘Forsidefruer’: Det skal slutte

Svensson mener i øvrigt ikke, at man kan klippes forkert i et program som 'Robinson', hvis man vel og mærke er sig selv.

- Hvis man siger præcis, hvad man tænker og føler, så er det ikke muligt at blive klippet sammen til en, man ikke er. Ofte hyler folk i tv-branchen over at være klippet skidt, men det kan ikke lade sig gøre, hvis man bare er sig selv. De kan måske tage enkelte episoder ud af kontekst, men det overordnede billede vil de ikke kunne ændre på, slår Svensson fast.

LÆS OGSÅ: TV-vært jubler: Er gravid