'Robinson'-stjerne i dyb sorg: Mister baby

Parret er ramt af den største sorg, man kan, når man er gravid.

Der har været stille på de sociale medier den seneste tid hos Ninos Ohara, som er kendt fra 'Robinson Ekspeditionen' og Donut-kæden Bronuts, og hans kæreste Elife. Stilheden har dog ikke været uden grund, og nu åbner de op for, hvorfor der har været stille, og hvad der er sket.

LÆS OGSÅ: CHOK: Remee og Mathilde går fra hinanden

- Vi har haft brug for at trække os lidt og bare være sammen med familien. Der har floreret en del rygter på Reddit as usual, om at vi skulle være gravide. At være gravid er en privatsag, og hvornår man vil afsløre den, og om man overhovedet vil ud i offentligheden med det. For at gøre en lang histore kort og lukke alt gossip, så har vi været gravide og været rigtig glade helt indtil uge 11, skriver Elife på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

- Desværre går en graviditet ikke altid, som man ønsker, og det har været nogle lange uger, da hver uge handlede om et hjerteslag. I fredags fik vi bekræftet, at der desværre ikke længere er hjerteslag, og derfor skal vi have det kirurgisk fjernet. Uden tvivl har det været en lang og hård proces, men vi skal huske på, at mange andre går igennem det, der er værre. Vi har trods alt vores lille Elia, som vi vil værne ekstra om og nyde, indtil vi begynder at arbejde på en ny.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Da Ninos sidste år deltog i 'Robinson Ekspeditionen', var Elife gravid, og han lagde ikke skjul på, hvor meget han savnede både sin kæreste og det at være en del af graviditeten. Parrets datter Elia kom til verden den 6. september, og siden har hun været centrum for Ninos og Elifes liv og kærlighed.

LÆS OGSÅ: Blev kendt som ‘Dumme-Pernille’: Nu er hun jurist

Selvom kærligheden så ud til at vokse endnu mere med endnu en baby, skulle det altså ikke være i denne omgang, at Elia blev storesøster, og parret må nu gennemgå det hårdeste, man kan som vordende forældre.

Læs hele deres åbenhjertige opdatering herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Elife Kocak (@elifeekocak)