Malou D. Petersen fra 'Robinson' (Foto: Janus Nielsen)
Malou D. Petersen fra 'Robinson' (Foto: Janus Nielsen)

'Robinson'-stjerne afslører graviditet

Den tidligere reality-deltager og bodybuilder kan se frem til en ny rolle.

Da Malou Petersen i 18. sæson af 'Robinson Ekspeditionen' kæmpede sig til en flot 5. plads, var der ingen tvivl om, at hun var en kvinde med ben i næsen. Efterfølgende kastede hun sin kærlighed på træning og blev bodybuilder på konkurrenceplan.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Min søn er allerede millionær

Coronaen satte dog en stopper for hendes liv som bodybuilder, og hun tog livet op til revision og fandt ud af, at hun egentlig nød ikke at kunne konkurrere. Drømmen om en sød mand og en familie voksede sig større og større. Sidste år mødte Malou kæresten Bo, og nu skal hun være mor for første gang. Det afslører hun på Instagram.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører familieforøgelse

- Vi kan med kæmpe glæde nu fortælle, at vi venter os en rask lille dreng til juli. Vi glæder os allesammen, til du kommer lille skat, skriver Malou til et opslag, hvor hun viser et scanningsbillede og en video af parret, da de sprænger en ballon og finder ud af, at det bliver en dreng.

Overfor Realityportalen bekræfter Malou nyheden og fortæller, at hun ikke har de store gener i graviditeten indtil videre.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om tvillinge-graviditet: Tog fortrydelsespille

- Jeg har det godt, og alt går som det skal, så det kunne ikke være bedre, fortæller Malou.

Det er første gang, Malou skal være mor. Hendes kæreste har to børn fra tidligere, og de glæder sig ifølge den vordende mor alle fire til familieforøgelsen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-par skal skilles: Det er en hård tid

Man kan følge Malou på Instagram HER.