’Robinson’-Rikke: Jeg blev vraget!

Hun følte sig som et sikkert medlem af alliancen på Hold Syd, men holdkammeraterne valgte at gå bag hendes ryg, og smide hende ud af 'Ekspeditionen'.

’Robinson Ekspeditionen’ sluttede mandag aften for Rikke Jæger, der blev stemt ud af sine holdkammerater fra Hold Syd. Og det var til trods for, at valget ellers lå på en nyankommne sergent, Sara.

– Jeg kunne mærke, at der var noget galt før vi skulle i ø-rådet. Folk opførte sig anderledes over for mig, og der gik det op for mig, at chancen for, at jeg ville blive smidt ud, nok var større end jeg forventede, siger Rikke til Realityportalen.dk og forsætter:

- Jeg havde meget hjemve den sidste dag, og holdt mig derfor meget for mig selv. Man er konstant sammen med andre eller et kamera, og så kan man altså godt have lyst til at grave sig ned. Det gjorde jeg den dag, og det var desværre uheldigt, at vi endte i ø-rådet.

LÆS OGSÅ: Afstemning: Hvem skal være årets 'Robinson'-babe?

 Vraget til fordel for sergenten

Alliancen virkede ellers klar: ’sidst ind, først ud.’ Og derfor forventede Rikke, at det ville blive Sara, som skulle forlade øen.

- Da vi var så svage i dysten, mente mændene, at Sara var stærkere, siger Rikke og uddyber:

– Men selv hvis jeg ikke havde haft hjemve og holdt mig for mig selv på den sidste dag, så tror jeg ikke, at stemmerne var faldet anderledes. Jeg skulle vrages for den benhårde sergent.

Men den seje 25-årige kvinde fra Odder fortryder dog ikke sin taktik på øen.

- Jeg kan stå inde for alt, hvad jeg har sagt og gjort på øen. Jeg har været mig selv hele spillet igennem, og det vil jeg ikke ændret på, selvom det muligvis kunne betyde, at jeg ville være kommet længere i ’Robinson’.

LÆS OGSÅ: 'Robinson': Lysten melder sig hos deltagerne

 En oplevelse for livet

Selvom loyaliteten fra den alliance, som hun havde sammen med mændene, Tammaro og Bettina, så er der ingen bitterhed at spore i Rikke stemme.

-Jeg har det rigtig godt med de andre deltagere, og vi har en helt speciel oplevelse sammen for livet. ’Robinson’ er noget, som vi aldrig vil glemme, og som ingen kan tage fra os, siger hun og tilføjer:

-Jeg er måske ikke den optimale ’Robinson’ vinder. Jeg er bare mig selv, og det synes jeg er godt nok, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Jeg elsker mit kælenavn

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.