Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat

'Robinson'-par viser sønnen frem

Lisa og Christian Møgeltoft Rørbæk-Løcke viser endelig deres lille søn frem.

Tilbage i 2014 under ‘Robinson Ekspeditionen’ faldt deltageren Christian Rørbæk-Løcke på knæ for kæresten Lisa Møgeltoft Andersen for rullende kameraer. Det blev et stort ja fra Lisa, og i maj 2015 var der bryllup i Auning Kirke, hvorefter parret begge fik efternavnet Møgeltoft Rørbæk-Løcke.

Den 20. april i år blev parret de lykkelige forældre til en lille søn, Hector. Dengang ønskede de dog ikke at vise billeder af sønnen, men nu er de klar til at vise vidunderet frem.

- Hector bliver 12 uger på torsdag, og tiden flyver afsted. Jeg skal først starte på job igen den 9. april, så jeg nyder bare vores øjesten hver dag. Der sker så meget med hans udvikling lige for tiden, og han er begyndt at pludre og grine meget. Vi har det rigtig godt alle tre, men det har selvfølgelig været en kæmpe omvæltning at blive forældre, fortæller Lisa til Realityportalen.dk og uddyber:

LÆS OGSÅ: ‘Gift ved første blik’-Ulrik: Ane var dårlig i sengen

- I starten kom vi meget på prøve, da Hector var en lille bandit og godt kunne skrige en del på grund af mavekneb. På det sidste er det heldigvis vendt igen, og han giver så meget smil og glæde, så det nyder vi bare. Vi er gode til at tage Hector med, så vi stadig kommer ud til vores dejlige venner og familier, men alt med måde for Hector er "chefen " herhjemme nu og bestemmer alt. Vi elsker dog at være forældre og vil ikke bytte det for noget.

Den lille familie skal nyde sommeren i Danmark, hvor de både skal i sommerhus ved Vesterhavet og i Sæby. Charterferie til udlandet venter de med til næste år, hvor Hector er lidt ældre.

Se de søde billeder af lille Hector øverst i galleriet.

AFSLØRING: ‘Robinson’-vinder dater reality-kollega

LÆS OGSÅ: Henrik vandt ‘Robinson Ekspeditionen’: Alle pengene går til mine børn

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par venter barn: Nu har de taget endnu et stort skridt

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.