Daniel og kæresten Noam (Foto: Janus Nielsen)
Daniel og kæresten Noam (Foto: Janus Nielsen)

'Robinson'-par jubler over forlovelse: Vi er som skabt for hinanden

Det lykkelige par fra 'Robinson Ekspeditionen' har nu fået et symbol på deres kærlighed.

2018 byder på mange store projekter for 'Robinson'-parret Noam Winston og Daniel Andersen, men allerede i år har de taget forskud på glæderne.

De har nemlig begge fået en ring på fingeren og kan nu kalde sig forlovede. Det bekræfter det lykkelige par over for Realityportalen.dk.

- Det er en skøn følelse. Det giver ligesom tegn på kærligheden, og hver gang man kigger på ringen, kan man virkelig føle, at man har gjort det rigtige. Og jeg ved, at Daniel er manden, som jeg vil leve mit liv med, siger Noam.

LÆS OGSÅ: DRAMA efter Reality Awards: Slagsmål og anholdelse

Intet frieri

Hverken Daniel og Noam var dog på knæ eller havde forberedt det helt store frieri - i hvert fald endnu.

Daniel og Noam har begge fået ring på fingeren. (Foto: Privat)
Daniel og Noam har begge fået ring på fingeren. (Foto: Privat)

- Der var faktisk intet frieri. Det var en fælles beslutning, som vi tog på ferien i Tyrkiet af nogle årsager. 2018 bliver et år med mange projekter for os, og der er mange ting i vente, fortæller Noam og slår fast, at et decideret frieri ikke er udelukket i fremtiden.

- Derfor har vi valgt at blive forlovet, og hvem ved? Måske falder en af os på knæ en dag. Vi har gjort det lidt omvendt end det normale frieri, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Få måneder efter fødslen: 'Pradise'-babe gravid igen

Drømmer om kirkebryllup

'Robinson'-parret har ellers aldrig været i tvivl om, at de ikke skulle giftes i fremtiden.

- Jeg har joket lidt med det, men det er aldrig noget, vi har snakket sådan om. Daniel har altid sagt, at han ikke ville giftes nogensinde, og jeg har altid sagt, at jeg heller ikke skulle giftes igen, da jeg har været gift i 2007. Men selvfølgelig skal vi det på et tidspunkt. Vi er som skabt for hinanden, siger Noam.

LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup

Et stort bryllup ligger dog ikke umiddelbart i den nærmeste fremtid, da parret i øjeblikket fokuserer på de mange projekter, de sker næste år. Men når de skal giftes, så ved Noam godt, hvordan det skal foregå, hvis han får sin vilje.

- Jeg vil super gerne have et kæmpe romantisk bryllup i kirken. Men det har vi slet ikke snakket om endnu, da det ikke bliver foreløbig, slår Noam fast.

Men indtil da kan Daniel og Noam altså bare nyde kærligheden og gå et begivenhedsrigt 2018 i møde.

LÆS OGSÅ: ’Robinson’-parret Noam og Daniel: Frygter hatecrimes

GALLERI: Kommende ‘Robinson’-par har foreviget oplevelsen med blæk

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.