Elife var syv måneder henne, da Ninos tog afsted til 'Robinson', og de bød deres første datter Elia velkommen samme dag, som der var premiere på 'Robinson' (Foto: Janus Nielsen)
Elife var syv måneder henne, da Ninos tog afsted til 'Robinson', og de bød deres første datter Elia velkommen samme dag, som der var premiere på 'Robinson' (Foto: Janus Nielsen)

‘Robinson’-Ninos og kæresten deler hjerteskærende nyhed

Parret har nu mistet fire graviditeter i streg.

Instagram er stedet, hvor man kan vise alt det bedste ved livet frem. Men det er også et sted, hvor man kan dele ud af sit livs sværeste tider, og det har Ninos Oraha og hans kæreste Elife Kocak nu valgt at gøre i et fælles opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne har taget kæmpe beslutning

Artiklen fortsætter under videoen af Ninos og Elife...

- Ninos og jeg har tabt igen for 4. gang i træk nu, og jeg kan ikke gå med det her selv længere. Jeg har brug for at komme ud med alle mine tanker og følelser, at tale højt om det og fortælle, at jeg på ingen måder er okay. Man er nået et punkt, hvor man begynder at føle, at noget er galt, når man ikke kan finde ud af at holde på sit “barn” åbenbart, skriver Elife i opslaget og tilføjer, at hun ikke synes, at det bør være et tabu at tale om.

LÆS OGSÅ: Ærlige Ditte Julie: Jeg frygter ensomhed

Elife og Ninos har allerede datteren Elia sammen, som kom til verden samme dag, der var premiere på ‘Robinson Ekspeditionen’ sæson 22, hvor Ninos deltog, men parret har længe ønsket at få et barn mere.

- Jeg har tit fået af vide, at jeg er jo så heldig, for jeg bliver jo gravid, hvis Ninos nærmest bare kigger på mig. Men når man så bliver gravid hele tiden, men man gentagende gange også taber det, så begynder det at gå psysisk hårdt på en, og for hver gang sætter det spor i en, og kroppen mærker gang på gang, at du har været gravid, med alle de hormoner der suser rundt inden i dig, skriver Elife i det hjerteskærende opslag og fortsætter:

- Det kan jeg i hvertfald skrive under på heller ikke er sjovt på nogen som helst måde, især fordi at når man så står med en positiv graviditetstest, så tør man ikke længere at tro på det, og man frygter det værste. Samtidig føler du bare, at du SKAL tro på det, for hvis ikke du selv gøre, hvem gør så?

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager indlagt: Har aldrig oplevet sådan en smerte

Håber på svar

Trods de store udfordringer holder parret sammen og håber på snart at finde ud af, hvad der gør, at Elife aborterer, så de kan få ønsket om at blive en familie på fire opfyldt.

- Jeg er heldigvis blevet sendt videre til sygehuset på fredag. Jeg er spændt og mega nervøs, for hvad nu hvis det er noget, de finder, man ikke kan gøre noget ved? Jeg håber, de kan fortælle mig, hvorfor jeg gentagende gange har tabt, og de sagtens kan fixe det, så man kan holde på sin graviditet og få sit ønske opfyldt med en lille en mere til vores lille familie, fortsætter Elife i opslaget med billeder af dengang, Elife fortalte Ninos, at hun var blevet gravid igen.

- Alt skal nok gå, så længe vi står sammen, skat, skriver Ninos i kommentarfeltet, hvor Elife også opfordrer andre, der har oplevet noget lignende, til at fortælle deres historier, med budskabet om at man ikke er alene.

LÆS OGSÅ: Tobias Hamann viser rundt: Se vores nye lejlighed

Du kan læse hele opslaget herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Elife Kocak (@elifeekocak)

LÆS OGSÅ: Christiane afslører: Derfor har jeg to bryllupper