Foto: TV3
Foto: TV3

'Robinson'-Mark afslører: Monique var tredjevalg

’Paradise’-Monique var ikke Marks førstevalg, da han skulle beslutte sig for, hvem han skulle danne par med i årets ’Robinson Ekspedition’.

Det viser sig nemlig, at pladsen først var tiltænkt ’Big Brother’-Marks gamle flamme Nicki, som det også lykkes ham at gøre gravid under Big Brother 2014.

Nicki valgte dog at gå fra Mark tilbage i oktober måned, og så stod Mark tilbage uden en partner i ekspeditionen.

– Efter det besluttede jeg at invitere Nelly, som har deltaget i 'Fristet', men hun sprang fra, inden vi skulle af sted. TV3 valgte så at give mig en sidste mulighed for at invitere en med, og så spurgte jeg Monique, som jeg alligevel var sammen med den dag, og hun ville gerne med, fortæller Mark til Realityportalen.dk, der lige var begyndt at date Monique på det tidspunkt.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Monique viser maven frem

Var træt af at være tredjevalg

Monique var lidt muggen over at være tredje valget lige i starten, men efter hjemkomsten er hun heldigvis endelig blevet Marks første valg.

– Vi blev kærester, da vi kom hjem fra 'Robinson', og det var også først der, jeg fandt ud af, at jeg havde været gravid under hele ekspeditionen, forklarede Monique.

Parret glæder sig begge til at blive forældre i det nye år.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Monique og Mark flytter i hus

LÆS OGSÅ: Mark og Monique indrømmer: Vi overvejede abort

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Mark og Monique venter barn

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendis.