Foto: TV3
Foto: TV3

'Robinson'-Lone om exit: Det var en smuk oplevelse

'Robinson Ekspeditionens' alderspræsident måtte i aftes forlade 'Ekspeditionen', men den velllidte jyde begræder ikke sit exit.

I aftenens ø-råd var det alderspræsidenten Lone Heding, 58, fra Århus, som blev stemt tilbage til Danmark. Det kom ikke som en overraskelse for Lone, der heller ikke begræder at måtte forlade spillet.

- Jeg er ikke ked af at ryge ud af ’Robinson’. Men jeg er ked af, at jeg ikke fik mere tid med de andre. De var og er nogle dejlige mennesker, siger Lone i dag til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Drama i 'Robinson': Deltagerne bukker under

En følsom fighter

Lone, der til dagligt arbejder som social og sundhedshjælper, viste sig som en følsom fighter, som ville spille spillet med hjertet.

- Robinson er som en erotisk dans. Det er intimt, det gnister, det er varmt, der er nærhed, kemi, berøring, sammenhold, samarbejde og sammenspil. Det er meget mere end afsavn. Seerne ser ikke alle de ting, der i virkeligheden foregår, de ser kun 50 procent af det, forklarer hun og forsætter:

Man kommer tæt på  hinanden, på godt og ondt. Lidt ligesom det virkelig liv. Forskellen er bare her, at vi ikke selv har valgt vore medspillere.

SE OGSÅ: Dovne Robert indtager ‘Robinson Ekspeditionen’

Ville ikke danne alliancer

Lone vidste fra starten, at hun nok ikke kunne gå hele vejen. Men hun fortryder alligevel ikke sin taktik, fortæller hun til 'Robinson EKSTRA'.

– Jeg ville ikke danne alliancer. Jeg har undgået, at folk skulle hade mig. Og jeg tror endda, at jeg har fået flere på holdet til at synes om mig. Men jeg forstår godt, hvorfor jeg blev stemt ud, da ’Robinson’ netop handler meget om taktik. For mig handlede det om at få en kæmpe oplevelse, og det har jeg bestemt fået, siger hun.

Men hvis det stod til Lone, så ville hun ændre lidt ved ’Robinson’-konceptet.

- Man burde være med fra start til slut, og så i stedet få point for placeringer i dyster og afstemninger. Det vil være fair for alle, og bedre tv, afslutter hun.

Læs alt om 'Robinson'-deltagerne HER.

LÆS OGSÅ: TV3 jubler: ‘Robinson’ er en seer-succes

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.