Robinson-legende: Klar til at afløse Kjeldbjerg

'Robinson' trænger til en makeover, fedtspillerne når for langt og ekspeditionslederen bør udskiftes, mener tidligere deltager.

Mens mange elsker ekspeditionslederen i 'Robinson Ekspeditionen', så mener andre, at Jakob Kjeldbjergs tid er ved at være forbi.

LÆS OGSÅ: Det største twist i årets ‘Robinson’

Artiklen fortsætter under videoen.

'Sæt i gang' og 'Det skal sgu' være hårdt', lyder det igen og igen fra Jakob Kjeldbjerg i 'Robinson Ekspeditionen' 2022. Men måske skal ordene lyde anderledes og have en ny afsender.

Det foreslår i hvert fald Richard Asklund, som var med i realityspillet i både 2016 og 2018.

Den garvede kæmpe er heller ikke bleg for at foreslå sig selv som afløser i rollen som ekspeditionsleder.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Store 'Robinson'-personligheder samlet i København

'Robinson' er for forudsigeligt

Richard Asklund synes i det hele taget, at 'Robinson Ekspeditionen' er blevet lidt for støvet, fortæller han til Realityportalen.

- Hvis vi ser helt generelt på det. Hvis jeg skal være lidt provokerende, så synes jeg måske, at 'Robinson' har udviklet sig lidt forudsigeligt. I 2016 - ikke fordi, jeg var med - men der blev der ligesom introduceret de her tre hold. Det var noget nyt.

LÆS OGSÅ: Se de søde billeder: Tv-vært med familieforøgelse

- Jeg synes måske godt, man kunne indtænke en makeover over selve konceptet. Jeg synes, at de stærke, de ofres alt for tidliget. Der mangler en mekanisme, så de såkaldte fedtspillere ikke kan nå så langt på bekostning af de stærke, siger Richard Asklund og fortsætter:

- Mange gange ser vi jo, at vinderne ikke altid er de stærkeste, men dem, som er blevet båret igennem, mener 'Robinson'-legenden.

Richard Asklund finder sig både underholdt af nogle spændende personligheder, men tvister altså også gerne både selve programmet og ikke mindst ekspeditionslederen.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i poolen

Richard Asklund, Zanne Maibritt Øbakker, Marlene Berardino og Sonny Rønne Pedersen. Alle fra 'Robinson Ekspeditionen'. Til bogreception på Richards nye bog i lørdags. (Foto: Privat)
Richard Asklund, Zanne Maibritt Øbakker, Marlene Berardino og Sonny Rønne Pedersen. Alle fra 'Robinson Ekspeditionen'. Til bogreception på Richards nye bog i lørdags. (Foto: Privat)

LÆS OGSÅ: Skyldte 729.000 kroner: Sådan går det Louise fra 'Luksusfælden' i dag

Afløser med glæde Jakob Kjeldbjerg

Richard Asklund siger til Realityportalen:

- For at sige det lidt frækt. Jakob Kjeldbjerg har været med i 18 år. Hvis vi sammenligner med erhvervslivet, så vil du måske gerne skifte efter fem år. Du skal forny dig, du skal videre og andre skal til.

Måske skulle man give stafetten videre til en bedre mand - og den vil jeg da gerne tage, den stafet, fortæller Richard Asklund og slår med det samme fast.

LÆS OGSÅ: Mohammed ude af 'Robinson': Det har programmet lært mig

- Jakob er en superfed fyr. Der er slet ikke noget der, men konceptet må gerne fornys, siger Richard Asklund og foreslår i samme ombæring en fællesnordisk 'Robinson' med deltagere fra både Norge, Sverige og Danmark.

- Det handler om at få peppet konceptet op. Igen, jeg er underholdt, men tror, det kan blive endnu bedre, siger Richard Asklund og peger gerne på sig selv som afløser for ekspeditionslederen.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-deltager: Klar til børn

- Jeg kunne da sagtens se mig selv der. Jeg har de elementer, der skal bruges. Jeg har en forståelse for det der med overlevelse. Jeg har en forståelse for, hvad deltagerne går igennem - også bag facaden. Jeg har rigtig meget erfaring med mennesker, siger Richard Asklund, som godt ved, han satte sig kraftige spor tilbage i 2016.

- Jeg ved godt, jeg blev udskældt af medierne i 2016, men jeg har den power, der skal bruges. Jeg kan godt styre sådan et team der - og så har jeg rimeligt styr på lingvistikken. Jeg kan godt sige 'sæt i gang'.

Og så er jeg i topform. Jeg er 52 år, men stadig i power, slutter Richard Asklund, som selvfølgelig følger med i 'Robinson Ekspeditionen' 2022.

Hans favorit i denne sæson er Frederik Ingolf Lundberg.

LÆS OGSÅ: Kontroversiel 'Robinson'-deltager raser