'Robinson'-fyr jagter kærligheden i nyt program

Marttin er klar til at prøve kræfter med nye udfordringer i 'Det perfekte match'.

I 2013 kæmpede Marttin Christensen i 'Robinson Ekspeditionen' som en ægte survivor. Snart kæmper han for kærligheden i 'Det perfekte match' i Costa Rica.

- Jeg har sagt ja til at medvirke af flere grunde. Tanken om at der er en masse kloge mennesker, der siger, de har fundet mit perfekte match, gør, at jeg selvfølgelig er nysgerrig, siger Marttin til Realityportalen.dk og tilføjer:

- Det er også en god mulighed for at se, om ens følelser og syn på de kvinder, man går efter, er de samme, som eksperterne siger, man skal vælge. Det skal nok blive spændende og lærerigt - og ikke mindst kommer man til at se dejlige Costa Rica.

Den tidligere 'Robinson'-deltager har ingen speciel type kvinde, som han kigger efter, men han understreger, at ærlighed og åbenhed er kvaliteter, som han lægger vægt på.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe er med i 'Det perfekte match'

Håber på det perfekte match

Når Marttin toner frem på skærmen i 'Det perfekte match', kan seerne forvente at opleve en ærlig og åben fyr, der jagter kærligheden.

- Jeg håber selvfølgelig, at miraklet sker, og de har fundet mit perfekte match. På den anden siden er jeg meget naiv, men jeg håber da på det bedste, men om ikke andet kan man jo kun blive klogere på sig selv, siger han.

Kærligheden får altid følelserne frem. Også hos Marttin.

- Jeg får mine følelser sat på prøve. Men jeg kommer også til at være en person, der har sin egen holdning og mening om tingene, og jeg er ikke bange for at dele dem, hvis jeg ikke er enig.

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Vi vil have flere børn

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.