Jakob Kjeldbjerg er nomineret til 'Årets vært' 2020 for sin værtsrolle i 'Robinson Ekspeditionen - Planken Ud' (Foto: Viaplay)
Jakob Kjeldbjerg er nomineret til 'Årets vært' 2020 for sin værtsrolle i 'Robinson Ekspeditionen - Planken Ud' (Foto: Viaplay)

'Robinson' er tilbage med tre kendte ansigter

'Robinson Ekspeditionen' vender endelig tilbage, og 22 danskere er klar til at kæmpe om de 500.000 kroner - heriblandt tre kendte ansigter.

I år bliver det endnu vildere - måske. I hvert fald er en ting sikkert - 'Robinson Ekspeditionen' er tilbage for 22. gang efter et års pause på grund af corona-nedlukning. Den 6. september er det igen muligt at opleve vært Jakob Kjeldbjerg råbe af sine ekspeditionsdeltagere, når de trækker sig igennem hårde dyste presset både psykisk og fysisk.

Tre velkendte ansigter er i år en del af 'Robinson' castet, hvor alle kæmper om det samme - nemlig at blive vinder af 'Robinson' 2021 og dermed vinder af en halv million kroner og det ikoniske 'Robinson' trofæ.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor nævner ingen, at Jaffer var med i ‘Robinson’

Ralf Østergaard Christensen, der er gift med tv-vært Lisbeth Østergaard, havde allerede i 2019 sagt ja til at være med i 'Robinson Ekspedition', så med udskydelse af optagelserne har han ventet længe på at få udlevet drømmen om at være med.

- Det har været en drøm, jeg har haft i mange år faktisk. Nu var familielivet på et niveau, hvor jeg godt kunne forlade det i et stykke tid, uden jeg følte, at jeg forlod en brændende skude, fortæller Ralf til HER&NU og uddyber:

- Jeg har været ivrig seer i mange år, og jeg har altid drømt om at være deltager, da det er for mig er den ultimative udfordring – både på savn, sult, søvn og fysisk og psykisk. Jeg er vant til at være i kontrol, og pludselig er det andre, der overtager kontrollen, og i øvrigt er jeg det største madøre i verden, så det var også en kæmpe udfordring, slår han fast.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang bekræfter deltagelse i ‘Vild med dans: Det er en barndomsdrøm

Ralf Østergaard Christensen, der danner par med Lisbeth Østergaard, er med i 'Robinson' 2021 (Foto: TV3/Viaplay)
Ralf Østergaard Christensen, der danner par med Lisbeth Østergaard, er med i 'Robinson' 2021 (Foto: TV3/Viaplay)

Også et velkendt ansigt fra DR-programmet 'De dyre piger' ønsker at teste sine egne grænser i TV3-programmet 'Robinson'.

- Jeg har haft kigget på udfordringen tidligere, men det er først nu, jeg har været et sted i mit liv, hvor jeg har haft behov for at bevise overfor mig selv og alle andre, at jeg kan meget mere, end hvad det ser ud tid, fortæller Amanda Sascha til HER&NU.

LÆS OGSÅ: TV2-vært skilt efter 20 år

Amanda Sascha er vant til et liv i luksus, og man må sige, at 'Robinson' står i kontrast til det liv.

- Mit mål var at lære nogle nye sider af mig selv og presse mig selv så langt som muligt, og dermed få sat nogle nye grænser. At være med i 'Robinson' er for mig virkelig at skubbe grænser, da jeg bliver taget ud af min hverdag, hvor jeg er vant til at leve lækkert og luksus, så jeg bliver skubbet helt ud af min boks og uden for min komfortzone, hvor jeg bliver presset på alle parametre, fortæller reality-deltageren fortsat.

SE BILLEDERNE: Christian Degns hede kærlighedsferie

Amanda Sascha er med i 'Robinson 2021 (Foto: TV3/Viaplay)
Amanda Sascha er med i 'Robinson 2021 (Foto: TV3/Viaplay)

Sidste kendte ansigt kender man, hvis man kender den tidligere 'Robinson'-deltager og 'Paradise Hotel'-deltager Türker Alici, da det er hans partner i donuts-kæden 'Bronuts' Ninos Oraha, der denne gang skal prøve kræfter med TV3-programmet.

LÆS OGSÅ: Türker og Ninos skal ikke længere være direktør i egen 'Bronuts'-kæde

Da Türker medvirkede i 'Robinson' i 2018 blev han seernes favorit, men han måtte slukke drømmen om at vinde lige inden finaleafsnittet.

- Hvis jeg skal være helt ærlig, så så jeg mig slet ikke som en værdig vinder til sidst. Jeg var helt svækket efter mit hospitalsbesøg, og jeg tabte alt efter det, sagde en ærlig Türker til Realityportalen dengang.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus om kæresten: Hun giver mig ro

Ninos, som har Bronutz sammen med Türker er med i 'Robinson' 2021 (Foto: TV3/Viaplay)
Ninos, som har Bronutz sammen med Türker er med i 'Robinson' 2021 (Foto: TV3/Viaplay)

Om Ninos kan gøre Türker kunsten efter vil vise sig, når 'Robinson' sæson 22 har premiere den 6. september på TV3 og Viaplay.