'Robinson Ekspeditionen' udskudt på ubestemt tid

En række planlagte programoptagelser må nu også se konsekvenserne af coronaudbruddet i øjnene.

TV3 og produktionsselskabet Mastiff, der står bag 'Robinson', har udskudt optagelserne til årets 'Robinson Ekspedition', der ellers skulle være startet i næste måned. Det bekræfter TV3s programdirekte, Kenneth Kristensen, der forklarer, at det også er en af coronavirussens mange konsekvenser.

LÆS OGSÅ: Berørt 'Robinson'-vinder: Her blev min mor slået ihjel

Det populære realityprogram har været en fast del af TV3's repertoire siden 1998, hvor Thomas Mygind guidede deltagerne gennem et utal af udfordringer. Siden 2004 har værtsrollen været besat af Jakob Kjeldberg, der har samlet sin familie i sin villa i Frankrig, hvor de har fået udgangsforbud.

- Jeg holder meget af 'Robinson' og har gjort det i mange, mange år - men i denne situation forekommer det mig ligegyldigt. Det er personligt brandirriterende, men jeg vil ikke bruge et nanosekund på at have ondt af mig selv eller produktionen over, at et tv-program ikke bliver optaget til tiden. Det kan man ikke i den her situation, har tv-værten fortalt BT, da de fanger ham på telefonen.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche fratages post efter kontroversielle udtalelser

LÆS OGSÅ: Trodsede statsministerens advarsel: Sofie Linde og Petra Nagel hamstrede i Aldi

Optagelserne til 'Robinson Ekspeditionen' foregår på Fillipinerne, og hvornår Jakob, deltagerne og produktionen får lov til at optage, kan kun tiden vise.