'Robinson'-drama ruller videre i Danmark: Jeg bliver sgu ked af det!

Her til aften kunne man se Prince forlade 'Robinson'. Det exit har han accepteret, men han synes ikke, at Svensson og Ninos opførsel var helt ok.

Det går mildt sagt ikke godt hos hold Syd, som man her til aften igen kunne se troppe op i ø-rådet i årets 'Robinson Ekspeditionen'. Allerede inden stemmerne skulle fordeles, havde 33-årige Prince set sit exit komme. Selvom han rejste afsted for at vinde, så er det egentlig ikke det lidt for tidlige exit, der siden har frembragt nogle ærgerlige følelser hos ham.

For mens 'Robinson Ekspeditionen' er blevet sendt, har Prince kunnet se, hvad der er blevet sagt til kameraet bag hans ryg under ekspeditionen. Her føler han, at deltagerne Svensson og Ninos har tegnet et forkert billede af ham.

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud om total nedtur

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Asma fortæller om den voldsomme ulykke, hun havnede i efter 40 minutter i ekspeditionen...

- Jeg føler, Svensson fremstiller mig som en idiot, og det bliver jeg sgu ked af at se, når jeg sidder herhjemme efterfølgende. Det er ikke det billede, jeg selv havde af det. Svensson og Ninos gik hårdt til mig i deres synk. De spiller en anden form for ’Robinson’ end det, jeg tog ned for at spille. Jeg tog ned for at prøve dysterne af, det har jeg altid godt kunne tænke mig. Jeg var ikke klædt på til bitch talk, siger en ærlig Prince.

Ninos og Svensson siger begge nogle hårde ting om Prince, men mens Svenssons udtalelser er kommet meget bag på ham, er han ikke blev helt så overrasket over Ninos’ ord, da de to ikke rigtig havde et forhold til hinanden og ikke havde kommunikeret på øen.

LÆS OGSÅ: Ung mors datter er indlagt: Vi er meget bange for at miste

- Det overrasker mig kun, at Ninos overhovedet taler om mig, for jeg troede ikke engang, han havde set mig, siger Prince og tilføjer:

- Det er de personlige ting, de kører på, og jeg ved jo godt, det er, fordi de har ondt i røven over, at de ikke når mig til sokkeholderne. Så det er okay, det må de gerne, det er fint nok.

Forholdet i dag

’Robinson’-deltagerne har efter ekspeditionen hjemme i Danmark talt om situationen, og Prince mener, at alt imellem dem i dag er godt.

- Jeg er cool med situationen, fordi vi reagerer jo anderledes i pressede situationer. Og at de ikke havde mere overskud end det, det må de jo selv kæmpe med, siger han.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? ‘Robinson’-deltager gift med ‘Paradise’-babe

Prince fortæller, at han sagtens kunne se Ninos og Svensson og gå ud drikke en øl med dem, hvis den mulighed bød sig.

- Der er intet personligt i det for min side. Jeg forventer, at vi alle tog ned for at spille et spil, og det er sådan, jeg har valgt at se på det.

Under aftenens ø-råd var der til at begynde med tæt løb mellem Prince og 'Robinson'-deltageren Rikke, men det endte altså med, at Prince med seks ud af ni stemmer måtte se sig slået. Resultatet kom ikke som en kæmpe overraskelse for den udstemte Prince, der tog det utrolig pænt og forstående.

Han er nu tilbage på Østerbro, hvor han blandt andet bruger sin tid på at producere musik under kunstnernavnet B.P.M.

LÆS OGSÅ: Efter alvorlig ulykke: TV3 ændrer ny sæson ‘Robinson’