Rikke Bagger (Foto: Janus Nielsen)
Rikke Bagger (Foto: Janus Nielsen)

'Robinson'-deltager indlagt: Har aldrig oplevet sådan en smerte

Rikke Bagger er for nyligt blevet opereret, og det har ikke været en mild omgang for den tidligere 'Robinson'-deltager.

Indtil for et par uger siden arbejdede Rikke som sygeplejerske på en børneafdeling, men hun sagde op, fordi hun ikke længere ønskede at være en del af hospitalsvæsenet og nægtede at gå på kompromis med sit arbejde. Der gik dog ikke længe, før hun var tilbage på hospitalsgangene, men nu har hun skiftet sin sygeplejerskekittel ud med en patientkittel.

LÆS OGSÅ: Mai Manniche slår fast: Jeg havde intet valg

Artiklen fortsætter under videoen af Rikkes kæreste Katrine...

LÆS OGSÅ: Ole Henriksen flytter: Vil ikke skydes

Hun er nemlig indlagt, fordi hun for få dage siden fik foretaget en operation.

- Jeg er blevet opereret i halsen, da jeg har fået konstateret Eagels Syndrom, der kræver, at jeg skulle have fjernet mine mandler samt polypper, før de operativt kunne fjerne/mindske syndromet. Desværre viste det sig, at syndromet ligger helt op ad halspulsåren, hvilket gjorde, at kirurgerne ikke turde fjerne det, da der er stor risiko for blødninger og nerveforstyrrelser, indleder Rikke i dag i en story på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Sille åbner op: Derfor vil jeg ikke have børn

Fuldstændig knust

Rikkes operation var desværre lige så smertefuld, som den lyder.

- Jeg er træt pt. Og har aldrig nogensinde oplevet sådan en form for smerte før. Jeg blev fuldstændig knust, da jeg vågnede fra narkosen efter fire timer, hvor jeg fik af vide, at jeg kun havde fået fjernet mine mandler og polypper, for det var ligesom ikke dem, der var/er problemet, forklarer Rikke og uddyber:

- Så pt. har jeg "kun" fået fjernet mandler og polypper, og når dette forhåbentlig er helet og i orden, skal jeg i samråd med kirurgerne vurdere, om mine smerter fra syndromet stadig er lige så slemme som inden operationen. Herefter vil kirurgerne så endnu en gang tage stilling til, om de mener, at det er forsvarligt at operere mig igen.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager tiltalt for vold og trusler: Slag, kvælertag og kniv mod halsen

Diagnosticeret med stress

De mange smerter er dog ikke først kommet efter operationen. De har været der i lang tid for Rikke, der i dag danner par med 'Robinson'-vinderen Katrine Hedeman.

- Jeg har ventet på den her operation i næste 10 måneder, og har haft smerter i hele den periode. Desuden har jeg været i udredning via kræftpakke, fået en stressdiagnose samt opstarter på unødig kraftig antibiotika - fordi fordi lægerne ikke kunne finde ud af, hvad fanden det var, jeg fejlede, fortæller den tidligere realitydeltager og uddyber, hvad hendes sygdom egentlig går ud på:

- Eagels Syndrom er "bare" noget knogle, der udspringer fra rygsøjlen, som hos mig af uransagelige årsager vokser helt ustyrligt og skaber store smerter i min hals.

LÆS OGSÅ: Janni Ree i kontakt med politiet: Tæt på tilhold og sigtelse