'Robinson'-deltager frier til kæresten på tv

Emil havde længe overvejet, hvordan han skulle fri til sin kæreste Alberte på den helt rigtige måde.

Det er de færreste, der frier til deres kæreste, når de er flere hundrede kilometer væk fra hinanden, men den beslutning faldt naturlig for 'Robinson'-deltageren Emil Honoré Andresen på 24 år, der i afsnit 2 frier til sin kæreste.

- Jeg havde gået nogle dage og tænkt på, at jeg gerne ville fri til hende, også inden jeg tog hjemmefra, og da jeg sad i flyet, tænkte jeg, det kunne være mega fedt, fortæller Emil til HER&NU om overvejelserne.

LÆS OGSÅ: Besvimede i ‘Robinson’: Det skete der bag kameraet

Emil friede ved at skrive i sandet "vil du gifte dig med mig Alberte?". Emil har derfor holdt på overraskelsen mere end to måneder, da Alberte først så optagelserne i sidste uge, hvor afsnittet kom på Viaplay.

- Vi sad med familien og så det, og de fik også et chok alle sammen. Det var kun hendes søster, der vidste det, da hun skulle filme reaktionen. Det var en fantastisk oplevelse, afslører Emil.

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg tæt på at kvitte 'Robinson': Jeg var ikke nervøs

Over al forventning

Ifølge Emil reagerede Alberte over al forventning.

- Det gik som planlagt. Hun blev ellevild og var lykkelig. Hun er ikke så let til tårer, men jeg stod selvfølgelig bare og hylede. Hun var lidt mere kold og i chok, tror jeg, men hun var ufattelig glad, forklarer Emil, der på ingen måde fortryder måden, han friede på.

- Det er det bedste, jeg har gjort i mit liv.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo og Cengiz afslører stor nyhed

Alberte, der har gået i uvished, blev meget glad.

- Jeg har aldrig i mit liv været så overrasket, Jeg blev virkelig taget med bukserne nede. Det kræver virkelig sin mand at fri på landsdækkende tv. Kæmpe goals, skriver Alberte i et opslag på Instagram.

Bryllup i 2023

Emil har et ønske om, at brylluppet skal stå til august 2023.

- Det har jeg nævnt for hende, og det kunne hun godt være klar på, så det er jeg ved at overtale hende til. Så hun er gået i gang med at kigge på bryllupskjole, og vi er ved at skrive gæsteliste og ønsker. Så det tyder på august næste år, men intet er sikkert, fortæller Emil, der dog godt ved, hvem han som minimum skal have med.

LÆS OGSÅ: Nu er 'Stormester' tilbage

- Jeg har selvfølgelig skrevet David, Mikkel og Loay på gæstelisten, fordi det er mine tre gode venner dernede fra, og de betyder sindssygt meget for mig. Loay og David hjalp mig jo også med at fri til hende, så der er ingen tvivl om, at de skal med, fortæller Emil og afslører, at Alberte har godkendt den del af gæstelisten.

Hør mere om, hvordan Emil og Alberte blev kærester, da de begge var 17 år, øverst i videoen.

David, Loay og Emil fra Robinson 2022 (Foto: Anthon Unger)
David, Loay og Emil fra Robinson 2022 (Foto: Anthon Unger)

Se klippet, hvor Emil frier, herunder:

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Marias store dag: Møde med prinsesse Marie