’Robinson’-Cecilie: Jeg fortryder mit valg

På trods af, at lægerne havde sagt, at Cecilie kunne fortsætte i årets ’Robinson Ekspedition’, så valgte hun alligevel at forlade programmet.

Tre mennesker måtte mandag aften forlade 'Robinson Ekspeditionen'. Cecilie valgte at stoppe, fordi hun var syg og dårlig.

-Det var en meget ubehagelig oplevelse. I forvejen følte man sig meget svækket både psykisk og fysisk, og så rev den madforgiftning lige det sidste energi og overskud ud af kroppen, siger Cecilie til Realityportalen.dk, og forsætter:

- Det skal tilføjes, at jeg havde ligget syg i to dage op til madforgiftningen, da jeg havde fået en voldsom infektion i læben, som blev ved med at udvikle sig.

Både hold Nord og hold Syd er i dette års ’Robinson Ekspedition’ hårdt mærket af sulten og dehydrering. Værst har det været for hold Syd, hvor fire deltagere, inklusiv Cecilie, allerede har været indlagt i 'Ekspeditionens' andet afsnit.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Laura: Bad om at blive stemt hjem

Fortryder sit valg

På trods af, at TV3’s egne læger havde sagt, at hun kunne forsætte i årets ’Robinson Ekspedition’, så valgte Cecilie Poulsen at forlade programmet.

- Jeg havde hverken spist eller drukket noget i næsten to dage. Jeg var fuldstændig udkørt. Når jeg ser tilbage, så fortryder jeg meget, at jeg valgte at sige stop. Jeg tror aldrig, at jeg har fortrudt noget så meget, pointer Cecilie og uddyber.

-Men når det er sagt, så er jeg nødt til at holde fast i den følelse, som jeg havde på klinikken, ellers bliver jeg vanvittig.

– Jeg følte, at jeg stod stærkt på holdet. Jeg havde en hemmelig alliance med en del fra mit hold. Derfor blev jeg jo heller ikke stemt ud til ø-rådet. Så taktisk var jeg ikke så nervøs. Men hvis jeg var kommet tilbage i spillet, så havde det muligvis kun været et spørgsmål om dage, inden jeg var knækket igen.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Lone om exit: Det var en smuk oplevelse 

’Robinson’ er hårdere end seerne tror

TV3 har med dette års ’Robinson’ bevist, at de er gået tilbage til den oprindelige udgave, hvor det handler om overlevelse, og om at skaffe mad. Dette lader til at komme som en overraskelse, ikke kun for seerne, men bestemt også for flere af deltagerne.

-At vinde ’Robinson’ handler både om god fysik, og om gode psykiske samt sociale kompetencer. Og også en del held. Der var rigtig mange ting, som overraskede os bag kameraet. Men en ting er sikkert, det de viser er kun 20 procent af, hvor hårdt det i virkeligheden er, siger hun.

- Om jeg selv kunne have vundet ’Robinson’ er svært at sige, men jeg synes, at jeg besidder en del af de kvaliteter, der er nødvendige for at vinde, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Behrad: Jeg fortryder ikke min taktik

LÆS ALT OM ‘ROBINSON EKSPEDITIONEN’

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.