Foto: TV3/Lotta Lemche
Foto: TV3/Lotta Lemche

'Robinson'-Bettina: Chokeret over udstemning

På grund af Tammaros lederposition var Bettina helt sikker på, at hun var sikret overlevelse i ø-rådet, men sådan skulle det ikke gå.

Det var et fattet hold Syd der i aftes endte i ø-rådet. Bettina stod i en stærk alliance og følte sig derfor så afslappet, at hun tog en dag i solen med lederen Tammaro.

- Jeg havde slet ikke regnet med at ryge ud, og hvorfor skulle jeg det? Jeg var i en alliance, hvor de vidste, at de havde min loyalitet 120 procent, og at jeg var ærlig omkring alt. Jeg var god i konkurrencerne, og var super vellidt, samt at jeg havde da ikke regnet med, at tre store stærke fyre ikke kunne tænke, at sammenlægningen lå lige om hjørnet, hvor vi i forvejen ville værre i total undertal. Så ja, det kom bagpå mig, at man vælger en spritny mand fra hold Nord frem for mig, fortæller hun til Realityportalen.dk og fortsætter:

- Da jeg var stemt ud, var jeg mest ked af, at det var slut, og at jeg skulle væk fra alle de dejlige mennesker, men jeg er var hverken sur eller bitter.

LÆS OGSÅ: 'Robinson': "Er det kun Robert, der kan lave ild?"

Hold Syd er fantastiske

Bettina deltog i ekspeditionen alene for at udfordre sig selv, og hun synes også selv, at det gik godt. Især på grund af det hold, hun havnede på.

- Det var for at se om mine sociale kompetencer kunne holde til at være sammen med en flok mennesker, som man ikke kender, og som jeg havde regnet med ville gå mig total på nerverne. At jeg så lander på hold Syd med en masse fantastiske og forskellige fede personligheder, det havde jeg ikke lige forudset. Hånden på hjertet, så var det sociale en ren fornøjelse i selskab med Rikke, Mikael, Backer, Due og Tammaro og det kunne jeg have gjort i evigheder, for vi havde det bare så godt, siger Bettina.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Nima: Årets ekspedition fanger

Har tre vindere

Som den sidste ting har vi bedt Bettina om at udpege den person, som hun synes fortjener at vinde. Men det blev til mere end en person.

1. Backer, fordi han har hele pakken, han er fysisk og psykisk stærk, og så havde vi hinandens fortrolighed. Jeg ville ikke have været foruden, han betyder noget helt bestemt for mig.

2. Due, fordi han bare er en fantastisk fyr, som bare gennemgår en total optur af at være med i 'Robinson'. Han er sød, sjov og betænksom. Er ked af, at der har været så meget fokus på Due omkring hans manglende lederskab. Ja, vi tabte nogle dyster, men ikke flere end hold Nord. At han ikke kan svømme, viste vi jo godt, men da han ikke måtte sidde over, ligesom dem fra hold Nord som ikke kunne svømme, ja så tabte vi.

3. Tammaro, fordi hun er min nummer ert, som hun var lige fra første øjekast. Hun er en fighter og kommer ikke sovende til noget. Vi stolede på hinanden, og jeg er super glad for Tammaro. Jeg er meget glad for, at hun er blevet en stor del af mit liv, afslutter Bettina.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Rikke: Jeg blev vraget

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.