’Robinson’-Behrad: Jeg fortryder ikke min taktik

Flere års forberedelse var desværre ikke nok for Behrad Moini, som i mandags måtte forlade dette års ’Robinson Ekspedition’.

Behrad blev stemt ud i ø-rådet, som den første deltager i årets ’Robinson Ekspedition’. En drejning, som den velforberedte Behrad ikke havde forudset.

'Robinson Ekspeditionen' har kun været vist én gang, og Behrad har allerede mærket konsekvenserne ved sin deltagelse.

-I øjeblikket bliver jeg svinet til, især på Ekstra Bladets hjemmeside, fortæller Behrad til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Buket: Jeg var for stærk

Var forberedt på overlevelse

Som det også fremgik af programmet, var Behrad meget forberedt til udfordringerne.

-Min interesse for overlevelse startede den gang,  jeg læse ’Anders And’ som 12-13årig. Dengang kunne man samle Grønspætternes overlevelsesbog. Da jeg så var omkring 16 år, startede ’Survivor’, som er den amerikanske version af ’Robinson’. Allerede fra start handlede ’Survivor’ om overlevelse og alliancer, hvilket var det, jeg havde indstillet mig på, fortæller Behrad.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Tina: Vi får ikke ekstra mad, når kameraerne er slukkede 

Fortryder intet

Til trods for den hårde attitude, som Behrad lagde ud med, fortryder han intet.

- Det er altid nemt at være bagklog. Egentlig fortryder jeg ikke min taktik. Jeg kom derned for at overleve, og jeg vidste, at det var den første uge, som ville betyde noget. Efter en uge vil man være dehydreret, og man ville ikke kunne tænke klart. Derfor var det vigtigt for mig at få startet et bål, få bygget ly mod uvejr, at kunne finde mad osv, siger han og fortsætter:

-Jeg synes ikke, at man får set, hvor meget jeg egentlig fik bidraget med til holdet. Jeg fik blandt andet bygget vores shelter samt var med til at bygge spyd osv.

Behrad måtte dog allerede fra starten lære, at der også er andre meninger om, hvordan tingene skal gøres.

-Jeg er ikke med for at blive kendt. Jeg ville som sagt overleve, men jeg følte ikke, at mit hold bakkede mig op. Folk var falske! Når kameraet ikke var på, lå de og solede sig, imens forsøgte jeg at skabe sovepladser, ild m.m. Pludselig følte jeg, at jeg var den eneste, som kom for oplevelsen, og ikke for at blive kendt. Hvis jeg fortryder noget, så er det, at jeg ikke tog titlen og immuniteten som leder fra begyndelsen, siger han.

LÆS OGSÅ: 'Robinson'-Jan: Ventetiden er den værste

Har fundet sin favorit

Personligt har Behrad allerede fundet sin favorit i nogle af hans holdkammerater.

-Jeg ville vælge mellem Lone eller Backer. Lone er en fantastisk person. Men Backer og jeg er af samme støbning. Vi er begge vinder-typer rent mentalt, men måske er vi begge for frembrusende, taktisk set. Personligt kom jeg derned for at overleve, men skulle jeg have ændret noget, så havde jeg ikke være så dominerende under dysterne. Det giver kun de andre en mulighed for at udvælge dig som syndebuk, afslutter han.

Følg deltagerne i årets ‘Robinson Ekspedition’hver mandag på TV3 klokken 20.00.

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.