Robinson-babe i uvejr: Jalousi, vold og utroskab

Efter tumult på Rådhuspladsen i København anmelder Sasha Louise Sprange nu sin eks-kæreste for vold.

Hvad er op og ned i forholdet mellem Robinson-baben Sasha Louise Sprange og hendes hidtidige kæreste, Mark Johannesson?

LÆS MERE: Dronningen fejret i Aarhus

Artiklen fortsætter under videoen.

Først var parret forelskede, så slog de op i et voldsomt brud, men fandt for nylig sammen igen på den røde løber til støtteshowet 'Let Røven' på Det kongelige Teater.

Men nu fyger det med beskyldninger om både utroskab, vold og politianmeldelse.

På Facebook forklarer Sasha Louise Sprange blandt andet, at hun aldrig før har følt sig så ked af det, hun kalder løgnagtig opførsel fra Mark Johannesson.

Til Realityportalen forklarer Sasha Louise Sprange yderligere om en ifølge hende meget voldsom episode på den nylige valgdag.

- Mark og jeg blev uvenner op til, at vi skulle stemme på Rådhuspladsen. Han havde sagt, han skulle lave noget med sin far og aflyste vores aftale. Derefter sagde han, at han var syg og derfor ikke kunne ses alligevel og stemme sammen.

Pludselig ser jeg ham på vej til Distortion og spørger, om han ikke var syg?

Så begyndte han at snøfte og sagde, han var på vej over for at stemme. Jeg havde lige lavet billeder med ELLE og var blevet færdig med dem, da jeg så ham ret tilfældigt på Rådhuspladsen.

Så spørger han mig, om vi skal stemme sammen?  Lidt mistroisk spørger jeg ham, hvad der sker? Jeg føler ikke, han er ærlig.

Så begynder han at sige, han ikke har været glad for mig i lang tid. Jeg bryder sammen på vej ind på Rådhuset og mens TV2 og DR filmer valget, kan man se os diskutere i baggrunden, siger Sasha Louise Sprange og fortæller videre, at det efterfølgende blev voldsomt.

- Jeg stemmer og går ud, mens jeg græder. Jeg er vred og føler mig brugt af ham. Mark griner bare og tager sine øretelefoner i øret.

Derefter tager jeg hans højre øretelefon ud - og så vrider han min arm rundt og udøver direkte vold imod mig, fortæller Robinson-baben, som derefter får hjælp af tililende, som nu også skal være vidner i sagen.

LÆS OGSÅ: René Dif gift med Linet Jo

Sasha Louise Sprange fortæller nemlig også til Realityportalen, at Mark Johannesson løb fra stedet, men nu bliver anmeldt for vold.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki viser nuttet datter

Ikke overraskende har Mark Johannesson en noget anden forklaring.

Til Realityportalen siger Mark.

- Jeg vil bare kommentere, at det er urigtige oplysninger og slet ikke noget, jeg kender til. Men Sasha har oplyst, at der er videooptagelser af episoden på Rådhuspladsen. Det håber jeg inderligt, da det vil bevise min uskyld.

Desværre tror jeg også, hun lyver om dette, da hun vil fremstille en usand historie om vores forhold. Min ekskæreste er meget jaloux anlagt og sagde så sent som i onsdags, at hun stadig elsker mig.

Jeg har slet ikke de samme følelser for hende længere, men håber, hun får styr på sin fremtid, siger Mark Johannesson til Realityportalen og har ikke yderligere kommentarer.

LÆS OGSÅ: ‘Nybyggerne’-vinder springer ud som skuespiller

Sasha Louise Sprange er blandt andet kendt for sin deltagelse i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2018, ligesom hun også har udgivet en bog om sin kamp for at blive kvinde.