Sanne (Foto: Janus Nielsen)
Sanne (Foto: Janus Nielsen)

'Robinson'-babe gravid med barn nummer tre

En velkendt 'Robinson'-stjerne bliver til sommer mor til tre.

I 2016 tonede Sanne Juul Bojko fra Hillerød frem på skærmen under 18. sæson af 'Robinson Ekspeditionen' på TV3.

Hun nåede helt til finalen, men løb dog ikke med sejren. Til gengæld fik hun en oplevelse for livet. Under programmet havde Sanne ikke en kæreste, men hun fandt kort tid efter optagelserne sammen med manden i hendes liv, Jon Sarring, som hun ellers havde været separeret med i to og et halvt år. Sammen med deres fælles søn, seks-årige Matti, flyttede de i hus i Store Lyngby, og i november 2017 blev familien udvidet, da lille Maja kom til verden.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Robinson’-vinder skal giftes

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun ikke er enig med lægerne i, at rygning under graviditet er så skadeligt

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Mathilde scorede sin chef på McDonalds

Nu kan 'Robinson'-stjernen afsløre, at familien på fire snart bliver en familie på fem:

- Til august kan vi kalde os forældre til tre dejlige unger, når vi tilføjer endnu en lille pige til familien. Hvor vildt er det ikke lige?, afslører Sanne på sin Instagram-profil og uddyber til Realityportalen.dk.

- Jeg har termin den 10. august, så det bliver et lille sommerbarn. Der kommer til at være 21 måneder mellem Maja og den lille ny, så de får forhåbentlig meget glæde af hinanden. Det bliver dog nok også en hård tid til at starte med, indtil vi vænner os til at være en familie på fem. Men heldigvis bliver der også masser af kærlighed, så vi tager det bare, som det kommer. Vi er dog enige om, at det bliver det sidste barn nu. Tre må være mere end rigeligt, fortæller Sanne og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Stort drama efter ‘Robinson’-skænderi: Jeg har søgt polititilhold!

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Nybyggerne’-vinder har født

- Vi glæder os bare helt vildt. Vi har et par navne på bordet, men er ikke fastlåst på noget endnu. Nu har vi en Matti og Maja i forvejen, så det bliver nok endnu et navn med M og i to stavelser, men udover det, så er vi ikke sikre endnu.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Nybygger’-vindere dropper gevinsten

Se de søde billeder af Sanne og Jons børn herunder:

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Dem her ? #julebilleder #jul #søskende #bigbrother #littlesister #family #kids #❤️ #christmas #christmaspictures #mykids #love

Et opslag delt af Sanne Juul Bojko (@sannebojko) den

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Slik eller håndjern ??? #halloween #scary #cop #candy

Et opslag delt af Sanne Juul Bojko (@sannebojko) den

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: ‘Robinson’-deltagers datter er blevet døbt