Robinson-parret Benjamin og Michelle plus paradisoen Nanna  (Foto: Janus Nielsen)
Robinson-parret Benjamin og Michelle plus paradisoen Nanna (Foto: Janus Nielsen)

'Robinson'-babe afslører: Dét hader jeg ved min krop

Efter fødslen er der især én ting, som realitydeltageren hader ved sin krop.

Michelle og Benjamin Christensen fra ‘Robinson Ekspeditionen’  kunne sidste sommer kalde sig forældre, da sønnen Milas kom til verden. Under graviditeten tog realitydeltageren 15 kilo på, og i tiden efter fødslen kæmpede hun for at komme ned på den vægt, hun havde, før hun blev gravid.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Bitchfighten fortsætter i nyt tv-program

Det lykkedes Michelle at smide de 15 kilo i løbet af de efterfølgende fire måneder, men selv om vægten er tilbage på normalpunktet, så har hun det stadig svært med især én ting ved sin krop. Det fortæller hun på sin blog.

- Hvordan lærer man at elske sine strækmærker - specielt når man har gjort alt for at undgå dem? “Du har født et barn. Det er en smuk ting. Det er dine tigerstriber”. Jeg har lyst til at kaste op, hver gang jeg hører de sætninger, skriver hun og fortsætter:

- Ja, jeg har født. Det er der ingen tvivl om, men derfor behøver jeg vel ikke at elske mine strækmærker? Jeg elsker dem ikke, og jeg kommer virkelig heller aldrig til det, men jeg har accepteret dem. Jeg har accepteret, at de er der, og at jeg vil have dem resten af mit liv.

LÆS OGSÅ: Amalie efter Peters kærlighedserklæring: Sådan er vores forhold nu

Kæresten Benjamin går meget op i sin træning, og det har inspireret Michelle til at tage sin egen træning endnu mere seriøst. Men hun tror aldrig, at kampen for den perfekte krop stopper.

- Det tror jeg i virkeligheden aldrig, jeg kommer til (at opnå den ideelle krop, red.). Jeg vil altid kunne finde fejl og mangler, og ting som kan laves større eller mindre. Jeg tror aldrig, jeg bliver 100 procent tilfreds med min krop, men det gør mig heller ikke noget. Selvfølgelig skal man elske sig selv, men hvis man ikke er tilfreds med den måde, man ser ud på, så skal man gøre noget ved det i stedet for at beklage sig over det – det har ingen nogensinde fået en flot figur af.

Her kan du læse hele Michelles blogindlæg, hvor hun blandt andet fortæller, hvordan hun havde det med at træne under graviditeten.

LÆS OGSÅ: Ærlige ‘Paradise’-Caroline afslører: Så meget har jeg taget på