Robin afslører: Bruger ulovlige hjælpemidler

Der skal ikke kun hård træning og kost til for at vinde, det mener Robin i hvert fald.

Robin Christensen kendt fra 'Ex on the Beach' har selv arbejdet som online coach og går meget op i kost og træning. Det er bare ikke alt, man ifølge Robin kan træne sig til.

LÆS OGSÅ: CHOK: Kim Kardashian besøger paven i ulovligt outfit

I en spørgerunde på Instagram fortæller Robin ærligt, at han inden konkurrencer har gjort brug af hjælpemidler og til Realityportalen uddyber han.

- Jeg har blot selv valgt at benytte mig af det i sin tid, da jeg besluttede mig for at stille op. Det er hverken et krav eller et must for at stille op i konkurrencen. Grunden til, at jeg har valgt at gøre det, er fordi jeg ved, at lige meget, hvor meget arbejde jeg ligger i min krop, vil jeg aldrig kunne placere mig på toppen uden anabolske steroider.

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup har scoret dansk musiker

Robin vil dog gerne pointere, at det udelukkende er et hjælpemiddel, han bruger i forbindelse med konkurrencer, og derfor tager han det ikke lige nu, da der ikke venter en konkurrence rundt om hjørnet.

Det er ulovligt at have eller sælge steroider i Danmark (medmindre det er til medicinsk brug eksempelvis hos transkønnede eller personer, der har AIDS). Alligevel er det ifølge Robin let tilgængeligt i træningsmiljøet.

LÆS OGSÅ: Krænkede han Helmig?

Ingen inspiration

Robin fortæller ærligt om sit eget brug af anabolske steroider, men han ønsker ikke at opfordre andre til at tage det. Hvis man dog ikke kan holde sig fra det, har Robin et råd.

- Skulle man selv beslutte sig for det, så søg professionel hjælp. Jeg har set så mange prøve selv at lege med det, hvor det er endt ud med slemme bivirkninger, og det jo ikke en hemmelighed, at det ikke er ufarligt at bruge, fortæller Robin.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson bekræfter: Er blevet single

Robin passer selv på, og han tænker på sit helbred. Derfor er der også kun én konkurrence mere på tegnebrættet.

- Planen er, jeg skal stille op i efteråret næste år, som jeg stadig går og overvejer skal være mit sidste show af fremtidige helbredsmæssige årsager. Men først og fremmest skal det passe ind i den hverdag, jeg har på det tidspunkt i mit liv, slutter Robin.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig