Robert på vej i retten: Støttet af kæresten

Robert Hansens kæreste Julie Starris står ved hans side gennem tykt og tyndt.

Robert Hansen har levet et stille liv, siden han for snart et år siden blev færdig med et tre-måneders afvænningsophold. På behandlingsstedet Ringgården i Middelfart fik han hjælp til at bryde den årelange onde cirkel med misbrug af alkohol og stoffer, der forinden var kulmineret i et voldsomt brud med hans daværende kæreste, Nynne Larsen.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz laver egen julehjælp

Hun beskyldte ham efterfølgende for vold, og næste år skal den 43-årige skuespiller i retten med netop tre voldssager. Efter afvænningen fandt Robert sammen med den fem år yngre Julie Starris, og hun har været ved hans side og støttet ham lige siden. For dem er retssagen noget, der skal overstås, så de sammen kan komme videre.

Artiklen fortsætter under billedet af Robert Hansen og Nynne Larsen...

Forholdet til ekskæresten Nynne Larsen endte ikke godt, og Robert ser frem til at få lukket det kapitel af sit liv. (Foto: Peter Hauerbach)
Forholdet til ekskæresten Nynne Larsen endte ikke godt, og Robert ser frem til at få lukket det kapitel af sit liv. (Foto: Peter Hauerbach)

– Det bliver til den tid. Det er en del af en fortid, jeg prøver at lægge bag mig, sagde Robert venligt til HER&NU, da han sammen med Julie gik til premieren på 'Avatar 2'. I stedet for at tage forskud på sorgerne, fokuserer parret lige nu på julen, som de kalder ”et puslespil”.

LÆS OGSÅ: Før og efter: Se ‘Robinson’-deltagernes vilde forvandling

– Vi holder jul med børnene den 23. december, og den 24. er det så voksenjul, fortalte Robert, der har sønnen Herman på 10 år, mens Julie har en datter på fire. I det nye år satser han også på at vende tilbage til scenen eller foran kameraet.

– Der er mange ting i spil. Der er ved at blive truffet nogle beslutninger, men der er gode ting på vej, slutter Robert Hansen.

LÆS OGSÅ: Tobias Rahim banket af 18-årig