Robert Hansen og Britt Bendixen: Hjertevenner

Robert Hansen og Britt Bendixen har begge gennemgået en stor hjerteoperation.

Ud over en fælles deltagelse i 'Vild med dans' i 2007 som henholdsvis dommer og vinder, har 78-årige Britt Bendixen og 40-årige Robert Hansen umiddelbart ikke meget til fælles. Og dog. Begge har de været igennem alvorlige hjerteoperationer, og derfor stillede de op for den gode sag, da der lørdag aften blev samlet ind til Hjerteforeningen på TV 2 Charlie.

Britt Bendixen gennemgik i juli sidste år i al hast en dobbelt bypass-operation efter en længere periode med stakåndethed, som pludselig blev til brystsmerter. I dag har hun det heldigvis godt.

LÆS OGSÅ: Mangler du også et ‘Vild med dans’-overblik? Få det her

- Jeg mærker ikke noget til det. Jeg prøver selvfølgelig at spise ekstra sundt, og heldigvis for det, for jeg stoppede jo med at ryge, da jeg blev opereret, så hvis jeg ikke tænkte på maden, havde jeg nok været stor og rund nu. Jeg har vist kun taget et kilo på, sagde Britt Bendixen med sin velkendte latter efter showet lørdag aften, hvor hun også fortalte, at hun har genoptaget sit tennisspil, men indtil videre går i stedet for at løbe.

Robert Hansen faldt for knap fem år siden sammen på scenen og røg akut på operationsbordet. Det viste sig, at han havde en uopdaget medfødt hjertefejl, og han fik indopereret en ny hjerteklap og en protese på åren.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne: Jeg kom op at slås med min mand

En skræmmende omgang, også for hans nu seksårige søn, Herman. Og specielt børnene giver ham lyst til at holde foredrag og tale åbent om sin sygdom.

- Jeg mødte en pige, som var hjerteopereret, som ikke turde klæde om med de andre i klassen, fordi hun var flov over sit ar. Det er jo ikke til at bære. Det er så vigtigt at hjælpe børnene med at forstå, lød det fra skuespilleren, før han og Britt Bendixen vendte tilbage til deres pladser ved gallashowet i Vilhelm Lauritzen terminalen i Københavns Lufthavn.

LÆS OGSÅ: Kort efter brud: Robert Hansen forelsket igen

Skal Britt være med i 'Vild med dans'?

Britt Bendixen har det godt, men kunne lørdag aften afsløre en god og sund hjertebanken – hun var nemlig overordentligt spændt på, om hun får lov til at vende tilbage som dommer i 'Vild med dans'.

- Åh, jeg håber det! Jeg krydser fingre. Men Marianne (Eihilt, red.) gjorde det så godt sidste år, så jeg forstår det også godt, hvis de gerne vil beholde hende, lød det med krydsede fingre for afgørelsen, som endnu ikke var truffet, da HER&NU blev trykt.

LÆS OGSÅ: GALLERI: Se alle de kendte på den røde løber til ZULU Comedy Galla 2020