Foto: Kanal 4
Foto: Kanal 4

Robert Hansen låst fast: Efter Nynne røg det hele

Robert Hansen mistede en del, da han blev anklaget for vold.

I dag startede retssagen mod Robert Hansen, der er tiltalt for ét tilfælde af grov vold og to tilfælde af simpel vold mod sin ekskæreste Nynne Larsen, men den var kun i gang i en halv time, før den blev udskudt.

LÆS OGSÅ: Op til retssag: Robert Hansen er forsvundet

Artiklen fortsætter under videoen...

Skuespilleren Robert Hansen og Nynne Larsen gik fra hinanden tilbage i august 2021. Nynne offentliggjorde bruddet i et opslag på sin Instagram, hvor hun også anklagede Robert for vold.

LÆS OGSÅ: Fie Laursens svære valg: Er jeg en dårlig mor?

Det skete ved, at hun postede et billede af sit ansigt, der var gult og blåt, hvor hun skrev følgende billedtekst:

– Et parforhold skal være et safe space bestående af kærlighed, ærlighed, tilregnelighed og loyalitet. Ikke vold, trusler, nedgørelser, fortvivlelse og misbrug. Nogle af de ting, jeg er blevet budt, vil jeg ikke engang byde min værste fjende. Det er der ingen mennesker, som fortjener. Af samme årsag danner Robert og jeg ikke længere par.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea reagerer på kritik: Jeg bliver provokeret

Efter at have delt ud om hende og Roberts turbulente forhold på sin Instagram, valgte Nynne at gå rettens vej, og som følge deraf var det planen, at sagen skulle forløbe disse dage og afgøres i morgen. Robert Hansen nægter sig skyldig i alle anklager.

Sender stikpille

Det var en tydeligt skuffet Robert Hansen, som Realityportalen mødte, kort efter sagen blev udskudt.

- Jeg er helt låst, jeg kan ikke komme videre i mit liv, lød det fra Robert, der mistede jobs, da anklagerne mod ham begyndte at florere i medierne, og han uddybede:

- Det er det, jeg mener med, at jeg har været i lås. Jeg lavede jo en film og en tv-serie, mens jeg var sammen med Nynne, og jeg havde et ambassadørjob og forskellige ting, og da hun gik ud og smed alt det her ud, så røg det hele. Hvilket jeg jo egentlig godt kan forstå.

LÆS OGSÅ: Realitydeltager skal i fængsel: Dømt i alvorlig voldssag

Nynne var ikke til stede i retssalen, men ventede formentlig udenfor på, at det blev hendes tur til at vidne, hvilket hun som bekendt ikke kom til i denne omgang.

- Jeg kan ikke komme videre med mit liv, for det bliver ved med at være et problem. Og så kommer der en masse ting frem. Der er også et menneske, der er enormt glad for at dele, og jeg er magtesløs. Jeg er snart villig til at gøre alt for at få closure, og det havde jeg jo regnet med, at vi skulle i gang med i dag, fortalte Robert Hansen.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Nicoline efter brud med Marcus: Han knækkede mig

Han nævner ikke, hvem det er, han mener, der er glad for at dele. Det kan dog tyde på, at han henviser til Nynne Larsen, der netop har delt ud om sin side af sagen på sociale medier, før sagen overhovedet blev taget i retten.