Robert Hansen efter afvænning: Afslører ny kæreste

Robert Hansen har fundet kærligheden på ny.

Efter bruddet med reality-deltageren Nynne Larsen i sommer 2021 startede skuespiller Robert Hansen på afvænningscenteret Ringgården for at komme ud af sit stof- og alkoholmisbrug. Efter et tre-måneders forløb kom Robert hjem, og her fandt han kort efter kærligheden på ny, det skriver SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Løj om hjernetumor: Ville ikke skabe drama

Artiklen fortsætter under videoen af Lene Beier, der fortæller om sit nye program. 

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par er blevet forældre: Vanvittig fødsel

Robert Hansen har været meget hemmelighedsfuld omkring sit nye forhold, men der har dog været vist et enkelt kyssebillede i en instagram-story, ligesom der er begyndt at vise sig en lille pige i mange af Roberts storys på Instagram, men et fuldt billede af kæresten er det ikke blevet til.

- Det var mit valg at holde det privat, da jeg har en lille datter. Det har været vigtigt for os at tage det stille og roligt for børnenes skyld, fortæller Roberts kæreste Julie Starris i et interview med SE og HØR.

LÆS OGSÅ: Bryllupschok hos Lise Baastrup

Parret har set hinanden siden december, hvor Robert kom hjem fra afvænning.

Foruden Julies datter på 3,5 år har Robert sønnen Herman på ni år fra et tidligere forhold, og ud fra Roberts Instagram at dømme, så er han på rette vej i livet. Hvor der tidligere blev postet opslag fra restauranter og festlige lejligheder, så går opslagene nu på samvær med sønnen og familien samt gåture i naturskønne omgivelser.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Jackie viser resultatet efter operation